Powered By Blogger

lauantai 4. tammikuuta 2014

Kaikkea hyvää vuodelle 2014


Blogin kirjoittaminenon on vaikeampaa kun kamerat jäivät sinne mökille. Kännykällä kyllä saa kuvia, mutta ei niin hyviä, minä ainakaan en saa.

Käväisin alennusmyynneissä. Ne, jotka löysin ale-hyllystä, niistä ei ollut kokoja. Ei alennettujen joukosta sitten löysinkin... Indiskasta hame/tunikan.
Ja Jackpotin villapuseron, joka kyllä oli alennettu, mutta silti kallis.


 Mietin omaa asennettani vaatteisiin. Jos ostan jotain kalliimpaa, jätän sen kaappiin. Käytän vain tosi harvoin, säästän. Jos taas löydän jotain edullista, esim. talvisaapikkaat Lidl:istä, käytän niitä jokapäivä. Niitä ei tarvitse säästää, koska niiden ei tarvitsekaan kestää, kun maksoivat niin vähän. 
Jotenkin ristiriitaista. Eikö kalliimpaa vaatetta kannattaisikin pitää enemmän, jotta siitä tulee hyötyä koko rahan edestä? Ja eikö kalliimman pitäisi kestää kauemmin, vaikka sitä käyttäisikin?
Koitan nyt vuonna 2014 muuttaa asennettani ja opetella nauttimaan kalliimmistakin vaatteista, pitämällä niitä.


Toinen asia mitä olen mietiskellyt on hetkessä elämisen taito. Sitä pitää harjoitella. Esim. koiralenkillä on ihanaa, koirat tykkää, saa raitista ilmaa, liikuntaa jne. mutta, minäpä mietin lenkin aikana usein mitä mun seuraavaksi pitääkään tehdä. Alan suunnittelemaan loppu päivän ohjelmistoa. Päivä jatkuu niin ,että aina olen juuri sitä meneillään olevaa hetkeä seuraavassa hetkessä. Jää nauttimatta juuri siitä hetkestä. Tosi vaikeaa, mutta yritän.

Tässä muutama uuden vuoden "lupaus" tai harjoite.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti