Powered By Blogger

sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Valitusta


Jos et halua lukea valitusta, lopeta lukeminen tähän.

Mennyt viikko ei ollut niitä kevyimpiä.
Alkuviikon ramppasin terveydenhuollossa, ei sen takia että olisin tarvinnut apua, vaan sen takia, että byrokratia vaatii, että näin toimitaan.
Maanantaina tyksissä tuli vapauttava tuomio: luutumista tapahtunut, hyvään suuntaan mennään. Koomista oli, että kun lääkäri kysyi miten olen voinut, vastasin, että tosi huonosti. Kun jälkeenpäin luin lausunnon, lääkäri oli kirjoittanut: potilas voi hyvin!
Patti, jota luulin jo rasitusmurtumaksi, johtuukin luunsiruista joita on murtuman reunassa.  Vaikka jalkaan särkee vielä, tuo tieto auttaa sietämään särkyä paremmin.

Tiistaina työterveyshoitajalla terveystarkastuksessa. Tämä on pakollinen käytäntö yli 3kk kestävässä sairauslomassa. Täytin mielenterveys-alkoholinkäyttö-ja työuupumuslomakkeita.....
Keskiviikkona työterveyslääkärille, joka kirjoitti kaksi viikkoa sairauslomaa lisää. Hänen kantansa asiaan oli, että kunhan saan kepin pois ja kaksi kättä käyttöön, olen täysin työkykyinen lastenhoitaja.
Jep, mihinkäs minä niitä jalkoja, istumatyöhän minulla???
Jokatapauksessa kaksi viikkoa riittää minulle, haluan pienen, mutta kokonaisen palkkani takaisin!

Luulenpa, että kaiken tämän byrokratian syyllinen tässä tapauksessa on kela.Kelan näkemyksen mukaan tyksin kirurgian erikoislääkäri ei voi tietää onko leikattu jalkani jo työkunnossa...Lauantaina Joiku pääsi vihdoin Kemiöön. Syyshortensian ja ruusupensaan viereen. Sinne missä Hifikin on, ja Kessu ja Kultsi.
Surullista ja lohdullista, nyt on rauha.

Tämän ei niin kevyen viikon kruunasi saunan jälkeen löydetty punkki. Kipeän jalan jalkapöydässä, tiukasti kiinni. Ei ole voinut olla siinä kauan, olisin saunassa huomannut. Saunan jälkeen istuin hetken keinussa, ja siinä se hyökkäys on todennäköisesti tapahtunut.
Taidanpa mennä punkkirokotteen hakemaan...Tiedän ettei se nyt tähän enää auta, mutta jatkossa. Koominen puoli tässäkin se, että punkki tarttuu minuun, joka liikun kaikista vähiten! Mies kulkenut kaikenmaailman heinikoissa jne. Ja minulle saunamatka oli liikaa....


Nyt sitten nokka kohti uusi pettymyksiä.
Tai toivottavasti parempaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti