Powered By Blogger

lauantai 22. lokakuuta 2022

Syysloma

 

Syysloma alkoi piknik risteilyllä. Jännitin että pääsenkö lähtemään kun oli töissä ollut liikkeellä monen laista tautia.  Työporukalla mentiin ja varsinkin alkumatka oli kiva. Laivan vaihdon jälkeen oli  kurkku tosi kipeä ja ääni lähes pois.

Maanantaista keskiviikkoon menikin lomailu sairastamiseksi. Virallisessa koronatestissäkin kävin, mutta jotain normi flunssaa taisi olla. Perjantaiksi oli varattu  hammaslääkäri ja labra. Mietin pitääkö hammaslääkäri aika peruuttaa kun tauti ei vaan tuntunut helpottavan, mutta asioilla on ihan oikeesti tapana järjestyä, sain tekstiviestin, jossa luki että hammaslääkäri aika on peruuntunut ja saan uuden ajan postitse.

Torstaina kävin pojan luona siivoamassa. Siinä hommassa tuli kyllä hiki, puolikuntoisena ei ehkä olisi kannattanut. Omalle pihalle laitoin callunoita. 

Perjantaina oltiin Apulannan keikalla. Sinä valo tykityksessä ja "metelissä" välillä mietin että olen vähän väärässä paikassa....mutta muutamista Apulannan biiseistä tykkään tosi paljon mm. Valot pimeyksien reunoilla ja 60 uutta ongelmaa.

Ja vielä viikonloppu menossa. Saunomista, Vain elämää, hyvää ruokaa....

Loma on aina parasta, vaikka kipeenäkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti