Powered By Blogger

perjantai 4. marraskuuta 2016

Nauti, kuuntele, tee, tanssi...

 Kuva on lainattu Hidasta elämää sivulta.

Tämä on minun elämäni. Opettelen juomaan aamukahvini rauhassa, linnut eivät laula. Kynttilät voisi sytyttää arkiaamunakin, hiljaisuudesta nautin.

Tv:n katselua en voi lopettaa. haluan tietää miten Chas selviää traumastaan ja mitä muuta Emmerdalessa tapahtuu. Haluan tietää jatkuuko ensitreffit alttarilla parien liitot ja perjantain Vain elämää on viikon kohokohta. Sateessa tanssin mieluummin sisällä.

Sydän ei tunnu vapaalta, se on kiinni kaikissa rakkaissani, tiukasti. Sielun vapaudesta en osaa sanoa, taitaa se vapaa olla, mutta kovin on rutiineissa kiinni.

En jaksa tehdä niin paljon sitä mitä rakastan, pitää käydä töissä. Tykkään työstäni ainakin useimmiten, kai, mutta en rakkaudeksi asti.

Toisten ilahduttaminen on ihanaa. Annan kyllä ja taidan saadakin. Vaan meneekö kaikki oikeudenmukaisesti? Annan paljon joillekin, ja saankin paljon, mutta aivan toisilta ihmisiltä.

Kuuntelemista yritän lisätä. Huomennakin taas yritän. 

Nyt olisi jo aika oppia tuo: jos haluat jotain pyydä.
Turha toivoa, että kukaan vieläkään oppisi lukemaan ajatuksiani.
Ja kuitenkin, eniten ilahdun kun joku joskus edes arvaa oikein.

Ja muutanhan minä asioita joista en pidä. Pitää vaan ensin miettiä. Sitten suunnitella. Lopuksi vielä vähän harkita. Sitten ehkä, jonkin ajan päästä. Sitten voin vaikka siirtää vanhan työpöydän kierrätyskeskukseen...

Elämä on tarjonnut minulle mahdollisuuksia. Olen tarttunut kaikkiin mikä liittyy jotenkin koiriin .

Tykkään tällaisista ajatelmista. Ne kuulostaa niin selkeiltä ja järkeviltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti