Powered By Blogger

perjantai 31. joulukuuta 2021

2021 huippu hetket

 

Helmikuun poropaimennusleiri Kittilässä.

Ikinä en ole ollut niin lähellä poroja! Ja se poroemännän meininki; puhe, elämänasenne ja toiminta, oli niin avartavaa ja OPETTAVAISTA :)  Kyllä tuo Lapin seutu on hienoa, aivan omanlaatuisensa maisemat ja elämä.

Mökki viikko Kerimäellä.

Oltiin mun vanhempien ja toisen pojan kanssa viikko yhdessä. Uitiin joka aamu. Käytiin Savonlinnassa risteilyllä ja syötiin hyvin. Niin kiva viikkoa!


Alpakkabrunssi

Oli niin hauska ja uusi kokemus. Yhdessä ystävien kanssa vietettyä aikaa.

Kylppäriremppa

Nautin tuosta uudesta kylppäristä joka päivä. Käydään sisäsaunassakin nyt useammin kun se on niin hieno :) Tottakai jotain tekisi nyt toisin, esim. laatikot ovat vähän raskaita, kun on kaksi isoa laatikkoa ja sähköpistoke tuli hankalaan paikkaan, mutta kaikkeen tottuu.


Mejä viikonloppu Suonenjoella

Tykkään kun on jotain vaihtelua. Päästiin ihan muualle, kuitenkin mökille jossa kaikki mukavuudet ja oli kivaa tekemistä. Nähtiin Naavan sisko ja veljiä, yhdessä oloa. 

Kesäkuun uutinen

Olin jo toivonut. Sitten se vaan tuli yhtenä lauantaina. Ihan yllättäin. itkuhan siinä tuli. Ilosta ja onnesta. 


4 tähden illalliset

Ne on edelleen niin kivoja. Sekä se, että pääsee valmiiseen pöytään, kuin myös se, että saa laittaa ruokaa ystäville. Ja kuten jo aiemmin kirjoitin: yhdessä ystävien kanssa vietetty aika on parasta.

Ensimmäiset baby showerit

Nuoria ja kauniita naisia ympärillä. Hyvää naposteltavaa.  Juhlimisen aihe: äidiksi tuleminen. Olipa tunnelmallista ja kivaa.


Vuoden alku, kevätkausi oli töissä varsinaista flouta. Järjestettiin kaikkea kivaa ja meillä meni lujaa ja oli hauskaa. Niinhän se usein taitaa olla, että syyskausi tahkotaan, saadaan ryhmä ryhmäytymään, tulee säännöt ja rajat tutuksi, ja kevätkaudella voidaan jo nautiskella, hassutella ja ottaa rennommin.

Kivaa on ollut myös se, kun Naavalla on käynyt kavereita leikkimässä meidän pihalla. 

Nelipäiväinen työviikko on ollut helpotus. Syyskuusta joulukuun loppuun,perjantait vapaat, siis kolmipäiväinen viikonloppua aikaa toipua viikosta, aivan mahtavaa. Kuvittelin tekeväni perjantaisin kaikenlaista, mutta olenkin hoitanut joitain asioita ja vain levännyt. Kyllä se näkyy ja tuntuu palkassa, vaan kyllä se silti on tuntunut rahan menetyksen arvoiselta.

On ollut hyvä vuosi. Paljon kaikkea kivaa. Näitä ei pysty laittamaan mihinkään järjestykseen, kaikissa näissä oma hohtonsa. On se hienoa, että vuodesta voi tulla näin kiva, ilman suurempia suunnitelmia, en edes olisi osannut toivoa tällaisia juttuja. 

Elämä on :)2 kommenttia:

  1. Mahtavalta kuulostaa kulunut vuotesi, tylsää tulee tuskin seuraavastakaan.

    Upeaa uutta vuotta!

    VastaaPoista