Powered By Blogger

tiistai 28. joulukuuta 2021

Joulun jälkeen


 Siinä se joulu meni. Lyhyt joulu.

Ostin itselleni kahdet flanellipyjamahousut. Haaveilin pyjamapäivistä, koko päivä pyjamassa lötkötellen. Taisin unohtaa, että meillä on koira :)   Naava on lisäksi aamuvirkku, kahdeksan jälkeen alkaa olla jo kärsimätön, pitää päästä lenkille. 

Sain lahjaksi kivan kukkamekon. Pieniä vaaleanpunaisia kukkia. Sellainen mekko jota en itse tohtisi ostaa, eihän, ei kai mulle sovi vaaleanpunainen....Nyt olen iloinen, laitan sen päälle, harmaat paksut sukkahousut ja heitän vielä villatakin niskaan, tasoitan sillä vaalenapunaista, ja nautin.

Eilen sain kolmannen koronarokotuksen. Käsi on kipeä, pää särkee ja nenä vuotaa, tosin voi se vuotaa muutenkin, juuri tulin koiralenkiltä. 

Nyt vielä syön kaikki joulusuklaat, mutta sitten ryhdistäydyn. Huomasin, että valokuvaa ottaessa täytyy leuka nostaa entistäkin pystympään jottei kaksoisleuka pullahda esiin. Peilistä katsoo kulahtanut ja kalpea naama. Housut kiristää. Rupsahdanko yhä vaan vai teenkö jotain, auttaako mikään enää? 

Aloitin jo villasukkien kutomisen, vaikka yleensä pidän joulun jälkeen taukoa. 


Jos kutoisin itselleni välillä. Näissäkin vaaleanpunaista! 

Koitetaan pysyä terveinä, nautitaan elämästä ja hei, mennään jo kevättä kohden :)

4 kommenttia:

 1. Tuollaiset ihan oikeat yllärilahjat on kivoja! Ja saajakin ehkä "oppii/uskaltaa" jotain. Vaaleanpunainen jee <3 Hyvä sinä!
  Sukat näyttää nyt jo siltä, että niistä tulee ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllärilahjat on tosiaan kivoja:) Kiitos, tuntuu että nyt vaan kudon ja kudon, samalla mietin ajatuksia järjestykseen :)

   Poista
 2. Vaaleanpunainen tekee hyvää pieninäkin annoksina.

  Oikein leppoisaa uuden vuoden odottelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hyvä poiketa totutuista väreistä, pieninä annoksina:)

   Poista