Powered By Blogger

sunnuntai 30. heinäkuuta 2023

Ei meidän juttu

 

Ei ollut DBTL meidän kirsikka kakun päällä.

Ostettiin, kun halvalla sai, viime syksynä kolmen päivän liput DBTL:iin. Oltiin jo aiemmin ostettu liput Hämeenlinnan seudulla olevaan festariin jolle oli tarkoitus mennä kesällä -22 , yöpyä hotellissa lähellä aluetta ja olla lomalla.Tuo festari peruutettiin , ja siitä se ajatus lähti, että kolmeksi päiväksi DBTL:iin.

Torstaina piti mennä ystävän kanssa, mutta viime metreillä tajusin, että kolmen päivän lipusta saa kolmen päivän rannekkeen käteen, eli lippu on henkilökohtainen. Pienen hetken mietin yksin menemistä, mutta ei, ei Erika Wikmanin tai Popedan takia.

Perjantaina sitten miehen kanssa. Stressattiin parkkipaikan saamista. Meille olisi taksi maksanut maltaita, ja koirien hoitajaa vaikea löytää, jos oltais yövytty hotellissa.  Kotoa lähtiessa satoi kaatamalla. Pakattiin reppuun sadetta pitävät takit.

Perkkipaikka löytyi sattumalta aivan helposti. Jätettiin reppu autoon, koska näytti niin hyvältä, sininen taivats aurinko paistoi.

Käveltiin alueelle ja pienen jonotuksen jälkeen saatiin rannekkeet. Kuunneltiin Olli Halosta. Oli nuorempi ja nuorekkaampi kuin luulin, ja kuultiin se tutuin biisi. 

Arttua odotellessa mentiin jonottamaan ruokaa. Ja kun saatiin ruoka, alkoi sataa kaatamalla. Ei siellä ollut katosta kuin vip-vieraille....Tungettiin talon pienen lipan alle, jossa jo oli ihmisiä (tiivis tunnelma). Lähdin sateen vähän hiljentyessä hakemaan autosta reppua. Juoksin osan matkaa, jotten kastuisi, ja jotta ehditään Arttua kuuntelemaan. Mun vammajalka ei tykännyt yhtään moisesta, ja sen parantelemiseen meni pari päivää.

Sadetta pitävissä takeissa oli vähän parempi olla, ja Arttu oli hyvä. Itsensä likoon paneva, inhimillinen heittäytyjä. Paras juttu koko DBTL:ssa.

Ihmisiä oli niin paljon ettei tahtonut päästä yhtään mihinkään suuntaan. Humalaiset horjahtelivat ja juomat läikkyivät. Tuoleja oli food streetillä, mutta ne olivat varattuja. Kaksi penkkiä oli puiston kujalla, niistä sitten kisailtiin. Eli seisomista, seisomista ja seisomista,

Abreuta vielä kuunneltiin, mutta sitten alkoi paleltaa. Enkä myöskään jaksanut katsella ja varoa edessäni silmät kiinni tanssivaa pyöreää naista.

Kotimatkalla jo päätettiin, että tää oli nyt tässä. Jalka oli kipeä, eikä miehenkään polvet kestä tunti tolkulla seisomista. Tähkä oltiin nähty jo kolme kertaa, eikä uusia biisejä ole tullut. Ei Suvi eikä Teflonitkaan saaneet mieltämme muuttumaan.

Lauantaina levättiin, saunottiin ja katsottiin leffaa kotisohvalla. Ai että tuntui mukavalle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti