Powered By Blogger

maanantai 27. maaliskuuta 2017

Kevät sunnuntai kaupungissa

 Luhdan tehtaanmyymälän hintaralli entisen Kodin ykkösen tiloissa. Käytiin katsomassa jos löytyisi päiväpeittoa tuohon vierashuoneen sänkyyn. Ei löytynyt. Oli vain vaaleanharmaita.
Sen sijaan löytyi koiralle kaulapanta (2e) ja remmi (5e). Remmi tulee tarpeeseen kun ilmoitin molemmat Katselmukseen, ja meillä on vain yksi normaali talutin.  Miehelle löytyi collegetakki (25e) . Sovitin raitamekkoa joka paljasti kaikki makkarat ja näytti yöpaidalta mun päällä. Paljon siellä oli vaatteita, takkeja ja paljon myös pyyheliinoja. Varmasti voi tehdä hyviäkin löytöjä.









Kukkatalosta narsisseja. Viisiruukullista 5.90e.

 Eteisen pöydälle tällainen. 2.50e ja hänelle pitäisi riittää vähempikin valo. Saa nähdä nyt sit. Toinen hänenlaisensa pääsi keittiön ikkunalaudalle.

Pesin ikkunoita ja vaihdoin verhot. Nämä verhot on olleet meillä 10 vuotta. Aamulla mietin, että kukalliset verhot toisivat piristystä olkkariin. Mietin jotain kangasta,  jossa olisi moniakin värejä. Nämä löytyi kaapista ja käyvät kunnes löytyy jotkut toiset. En ala etsimään, mutta jos jossain kohdalleni osuvat niin sitten ostan.


Tällaista tänne.
Ja kuten tekstistä taitaa huokua, olen mökkiviikonlopun tarpeessa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti