Powered By Blogger

maanantai 8. huhtikuuta 2019

Kiireetöntä

Vietin äidin kanssa vuorokauden Naantalin kylpylässä.
Juhlistettiin elämää ja syntymää.
Parasta vuorokaudessa oli kiireettömyys ja ilman aikatauluja eläminen.


Hotellihuoneen normaali luovutusaika on klo 15. , mikä on minusta aika myöhään. Tällä kertaa saatiin huone jo aamupäivällä (hotellissa ei ollut ruuhkaa). Kiva yllätys oli, että huoneessa oli parvekekin. Tosi siisti ja tilava huone. Kylpyhuoneessa pesuaineet olivat somissa pienissä pulloissa, iloa silmälle.

Parvekkeen näkymä lahdelle, jossa kanadanhanhet pitivät bileitään. Aikamoista kaakotusta, bileet loppuivat onneksi yöksi.

Käveltiin ja juteltiin.
Käytiin lounaalla Kalatrapissa. Sekin meni onnekkaasti, meidän ruokailun loppusuoralla saapui iso seurue syömään, mutta me saimma syödä rauhassa paistettua kuhaa ja jälkiruuaksi suklaapaletti.


Tuon jälkiruuan jälkeen ei tehnyt makeaa mieli...pariin päivään :)

Kylpylässä nautittiin porealtaista ja saunasta. Saunassa istuimme kahdestaan, altailla sentään oli muutamia muitakin ihmisiä, mutta hijaista ja rauhallista sielläkin.
Kiva juttu oli vesijumppa altaalla oleva televisio, josta sai valita eri kehonosille tarkoitetun ohjatun vesijumpan. Kukin jakso kesti noin 10 minuuttia ja sitten sai valita kuvakkeista uuden jumpan. Me emme tosin saaneet valita, kun eturivin täti valitsi kolme perättäistä jumppaa puolestamme, meiltä kysymättä mitään. Mutta mitäpä sitä kysymään kun tietää mitä haluaa.....

Loppuilta meni huoneessa kuohuviinistä, mansikoista ja hedelmistä nauttien.

Seuraava päivä olikin taas erilainen. Runsas aamiainen, kasvohoito ja ostoksia.

Nopeasti meni aika, mutta olipa kivaa.
Elämästä pitää nauttia ja juhlistaa sitä, aina silloin tällöin.

2 kommenttia:

  1. No nyt on ollut varsinaista hemmottelua! Hienoa, että olet päässyt oman äidin kanssa jakamaan noin hienon kokemuksen. Olet varmasti sen ansainnut! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun ei koskaan teidä miten kauan täällä ollaan tai mitä tapahtuu...Arvojen pitäisi näkyä myös teoissa. Siitäkin tässä kyse.

      Poista