Powered By Blogger

maanantai 15. huhtikuuta 2019

Pääsiäinen tulla saa


Käytiin mökillä siivoamassa. Kivampi tulla pääsiäisen viettoon kun tupa valmiina ja narsissit toivottavat tervetulleeksi.
Puuhella teki savutervehdyksen, ja oikein kunnolla. En nyt ole ihan varma tuliko siistimpää, tai mitä siisteydessä korostettaisiin tällä kertaa. Hiiren kakat on imuroitu, matot tuuletettu, tasot pyyhitty ja ruokatavaroista tarkastettu parasta ennen vuodet. Siis periaatteessa siistiä, mutta kun se puuhella tuotti sen savuaromin.....Tuuletettiin ja lämmitettiin, mutta ainakin minä haisen kuin olisin ollut viikonlopun laavulla...


Kesän ekat orvokitkin on istutettu. Saattaa pakkanen viedä ne, mutta orvokkien hinnalla olisin saanut jonkun  sisäkukkakimpun eikä sekään syksyyn asti olisi säilynyt.

Oli siellä oma tunnelmansa taas. Kissa juoksi saunan alta vierasmökin alle. Kyyhkyset lensivät raja kuusista pois ja orava ravisteli männyn oksia. Jotenkin tuli olo, että olemme häiriöksi.

Toisaalta on kiva ennakoida ja laittaa paikat kuntoon ja muutenkin valmistella pääsiäislomaa. Toisaalta taas ollaan kaukana siitä hetkessä elämisestä. Tuntuu että odottaa vain torstaita. Sitä ennen on kuitenkin kolme päivää elettävänä. Jääkö ne nyt elämättä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti