Powered By Blogger

lauantai 24. lokakuuta 2020

Tällaista "hoitoa"


Alkoipa viikonloppu mukavasti!

Rättipoikki väsyneenä ajoin kiireesti kotiin, vähän ruokaa ja vaatteiden vaihto ja taas menoksi. Ja kyllä kannatti. Siinä tunnin aikana pää tyhjeni työ-ja muistakin asioista, ja tuli roppakaupalla energiaa.  Oltiin vankimielisairaalan sellissä, tehokasta hoitoa siis :) 

Ystävämme olivat naapuri sellissä ja yhteistyöllä oli tarkoitus karata pois selleistä ennen kuin vartija palaa tunnin päästä.  Oltiin ensimmäistä kertaa pakohuoneessa. Sellissä oli paljon numerolukittuja lukkoja normaali sellikalustuksen lisäksi. Availin laatikot, nostin irtoesineet laatikosta pöydälle, pengoin kirjoja, katsoin sängyn alle jne. Seinillä oli numeroita, kuvia ja kortteja. Eipä siitä mitään olisi tullut ilman sitä vihreää nappia. Sitä painamalla ilmestyi kuvaruudulle ohjeita. 

Ohjeiden avulla oli kiva hoksata lukkojen koodeja ja päästä eteenpäin. Tarvittiin tosi monta vihjettä ja lisäaikaa ennenkuin päästiin sellistä ulos. Mutta olipa hoksaamisen iloa ilmassa, siitäkö sitä energiaa tuli? Vai tuliko se yhdessä tekemisen ilosta? Vai vaihtelusta, tällaista ei olla koskaan tehty aiemmin?

 Tämä oli joululahjamme. Kiitos lahjan antajille. Ilman lahjaa ei todennäköisesti olisi tullut tätä elämystä kokeiltua. Ja kiitos ystävillemme, jotka tulivat mukaamme.

Ja kyllä! Haluan uudestaan jonnekin toiseen pakohuoneeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti