Powered By Blogger

sunnuntai 25. lokakuuta 2020

Meksiko 4*

  

 Kerrankin muistin ottaa valokuvia ruuista ennenkuin ahdoin ne suuhuni.

Siis olimme ystävien luona 4* illallisella.  Tämä hauska perinne alkoi vuonna 2015, eli kerran kuukaudessa (kesäisin taukoa) vuorotellen tehdään ruokaa toisillemme ja syödään yhdessä.  

Ystävämme panostavat illallisiin maa-teemoilla. Tällä kertaa matkasimme musiikin ja alkujuoma Margaritan siivittämänä Meksikoon.

Alkuruokana oli salsaa ja quesadillat. Pääruuaksi lihamureke lohkoperunoilla ja jälkiruuaksi hedelmiä sitruuna/lime rahkavaahdolla.


Kauniimpaa lihamureketta en ole koskaan nähnyt. Persilja, avocadopalaset ja tomaattimurska kaunistivat  murekkeen. Ja makukin oli kohdillaan.

Quesadilla ehti kadota suuhun, mutta sainpa värikkäästä salsasta kuvan :)

Jälkiruoka kruunasi kaiken. Tosin vielä illan venyessä saimme kahvia ja suklaakakkua rommikermavaahdolla  (niin taivaallisen hyvää) ja tacoja.

Kyllä syöminen yhdessä on kivaa! 

Puitiin vielä perjantain pakohuone juttua. Mies keksi hyvän lisän: jostain lukitusta kaapista olisi voinut  tulla neuvoa antavat snapsit:)) 

Juteltiin myös elämän haaveista ja unemista. To do listaa väsättiin ja ykköseksi taisi kaikille nousta ruskaretki pohjoiseen. 

Naavakin oli kylässä. Hänellä oli alkuruuaksi omat pentupipanat ja jälkiruuaksi savustettu sonninsuti. Naava oli eka kertaa hississä, eikä sekään hetkauttanut. Kaikkeen saa pieni (?) lapinkoira tottua. Pieni ? lapinkoira täytti 11kk<3


1 kommentti: