Powered By Blogger

lauantai 13. maaliskuuta 2021

Loman jälkeen koitti arki

 Lomalla kertyi voimavaroja. Maanantaina menin jopa mielelläni ja energisenä töihin. Alkuviikko menikin mukavasti. Torstaina iski väsymys ja perjantaina tuntui lähes kaikkensa antaneelta. Saa nähdä miten normi viikonlopun lepo palauttaa voimia.

Turun kuuluisuus Kullannuppu kävi meillä töissä. Taisi olla viikon kohokohta, kaikille.

Kotipihalla olen taistellut Naavan luoksetulon kanssa. On tarvittu kovempaa ääntä, kirosanoja ja katuharjaa.  Katuharjaa tarvitaan sanojen vakuudeksi, sillä sain rajattua takapihan aluetta nurkaksi, jossa Naava sai yhden puhuttelun. Kirosanoja tarvittiin vakuuttamaan, jotta tarkoitan mitä sanon. Lisäksi tarvittiin huutamista, vakuuttavaa huutamista. Pilliäkin käytin loppu viikosta. 

Nyt on neljäs päivä ilman kirosanoja, ilman katuharjaa, jee! Naava tulee pillistäkin luo, ja mikä ehkä upeinta, tulee terassin ovesta sisälle kutsusta. Keskimäärin neljä luoksetuloa ulkona ollessa ennen kuin otan kiinni, tai joutuu sisälle. Tänään aamulla tosin päästin pihalle, ja huusin hetken päästä takaisin sisälle, ja tuli.  Ehkä se tästä.

Ilmottauduin myös verkkokurssille, jossa tulee uusia tehtäviä viikottain. Katsotaan nyt. Olisinpa saanut poropaimennus-maanantain tunnetta purkkiin, niin voisin sieltä kaivaa motivaatiota lisää aina kun meinaa lopahtaa :)

Keväältä tuntuu vaikka on lunta maassa. Päivät ovat pidentyneet, en tarvitse enää otsalamppua. Linnut laulelevat ja otin pelargonian varastosta sisälle. Odotan niin, että ne tulppaanit ja krookukset tulevat maasta. Tulppaanit taisivat kyllä tulla liian pintaan istutettua... 


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti