Powered By Blogger

perjantai 2. huhtikuuta 2021

Hyvä pääsiäinen

 

Maissia pääsiäisruohona, tykkään.

Tultiin mökille pääsiäisen viettoon. Tuntuu kivalta vaihtelulta, ja saatiin pojan perhe seuraksi.  Ja vielä bonuksena tähän iloon: he tekevät meille ruokaa parina päivänä! Ihanaa, uusia makuja, eikä tarvitse itse keksiä mitä ruokaa laitettaisiin. Ihan luksusta siis.

Ja koirilla on ihan selvästi suu naurussa kokoa ajan kun juoksevat pihalla yhdessä.

Ainoat kurjemmat puolet pääsiäislomassa ovat mun vatsakipu ja se, etten pääse saunaan. Aika pieniä harmituksia kuitenkin. Saunakielto johtuu luomesta, joka leikattiin keskiviikkona pois. Se oli nopeaa toimintaa: aamulla soitto terveyskeskukseen ja takaisin soitto tuli 10 minuutin päästä. Sitten ajoin terveyskeskukseen näyttämään luomea, ja luomi leikattiin saman tien, kolme tikkiä ja töistä myöhästyin viisi minuuttia!  Luomi on vuoden takaa uusiutunut tyvisolusyöpä. Tai siis näyte vastaus tulee parin viikon päästä, mutta sama luomi ja saman näköinen niin oletan et on samaa. Vaaraton juttu vaikka nimessä tuo pahaenteinen loppuosa. Toivotaan ainakin ettei ole muuntautunut pahemmaksi ...

Olen viikon aikana käynyt kolmella eri lääkärillä, jospa siinä nyt olisi tarpeeksi vähäksi aikaa. Nyt saisi koittaa rauhallisempi ja murheettomampi aika. Taas kerran päätin, etten mistään enää valita, jos vain saan terveenä olla. No, valitan kuitenkin, mutta ne on sellaisia pieniä, normaaliin elämään kuuluvia, vähän kuin pieniä kuoppia tiellä.


Hyvää ja aurinkoista pääsiäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti