Powered By Blogger

lauantai 10. huhtikuuta 2021

Kova viikko


 Pääsiäisen jälkeisestä vajaasta työviikosta selvitty arvosanalla välttävä. Loman jälkeen  arkeen-paluu-ongelmaa...

Luulin tästäkin viikosta tulevan lyhyen, koska keskiviikkona oli varattu aika selässä olevien tikkien poistoon. Lääkäri sanoi luomen poistossa, että kun tikit poistetaan pitää varoa kumartumisia, koska selässä ohuempi iho, joka saattaa repeytyä kun tikit poistettu. Päättelin siitä, etten voi olla loppuviikkoa töissä, kun minun työssäni kaikenlainen kumartelu kuuluu työnkuvaan. Mutta elämä on yllätyksellistä: eipä tullut sairauslomaa, koska minun selässäni on löysää nahkaa!!!! eikä ole repeytymisvaaraa. Lääkäri kävi ihan itse varmistamassa asian, kun sairaanhoitaja parka joutui koville kanssani....  Ihanat työkaverit ovat loppuviikon kumarrelleet kaksin verroin, eli tehneet minunkin työni, joten olenhan minä pärjännyt (mutta näkisittepä väsyneet työkaverini ;)   )

Kaikenlaisten sairauslomien takia työpaikalla vallitsi aikamoinen sumpliminen jotta henkilökunta saatiin riittämään joka ryhmään. Työvuorojen vaihtoa, vajaalla toimimista ja stressiä. Mutta taas pärjättiin, naisvaltaisella alalla ollaan pärjäämisen mestareita :(   

Ilmat ovat olleet kylmät. Sormet syyhyävät pihahommiin. Ja sitten satoi vielä lunta!  Minä kapinoin, ostin orvokkeja ja käytiin hakemassa hake säkkejä. Kyllä se vielä koittaa, istutusaika.  Tilaus Viherlassilaan tehty ja taimet valmiina jo huhtikuun lopussa. Tekee niin meili kantaa terassille tuoleihin pehmusteet ja pihakeinuun....Maltettava se on vielä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti