Powered By Blogger

maanantai 19. huhtikuuta 2021

Kevät, kevät, kevät, jee!!!!

Tänään on istutettu!

Viherlassilasta haettiin tilatut taimet. Olin jo pettynyt kun ne luvattiin loppuviikoksi, eikä mitään kuulunut, lasku kyllä tuli. Eilen katselin laskua tarkemmin, ja siinähän oli toimituspäivä 15.4....hoksasin, että lasku oli samalla ilmoitus, että tuotteet ovat valmiina. Hiukan jäi kismittämään, jotta olisiko ollut liikaa vaivaa laittaa viestiä: tilaamasi tuotteet ovat nyt noudettavissa.

Köynöshortensia kiipee kohti linnunpönttö-männyn vartta.

 


Alppiruusu pääsi metsän reunaan, kaadetun kuusen paikalle. Hänelle ostetttiin ihan omaa multaakin. Ja hänessä on jo nuppujakin.


 

Keijuangervot pääsivät rajaamaan polun reunaa. Vertti viherherukat viereen ja mustaherukatkin siihen geometrisesti. Tarkoituksena on, että saan siitä pihalta napsia suoraan suuhun vitamiinipommeja syyskesällä. Viherherukassa on vielä enemmän c-vitamiinia.

Istutukset viimeisteltiin hakkeella, pitävät kosteuden ja estävät rikkaruohot. Ja vielä multaa ja nurmikon siemeniä, ja siinä se on valmiina. Nurmikon istutus ei nyt mennyt ihan (ei ollenkaan) oikea oppisesti, mutta eipä se olisikaan mun juttu, jos en vähän/paljon oikaisisi näissä hommissa. 

Mietittiin vielä josko joku kääpiö omenapuu tuonne alareunaan olisi kiva lisä...

Kevät on tällaista aikaa, aurinko ja lämpö saa innostumaan. 

Nyt nautitaan!!!

1 kommentti:

  1. Paljon kaikkea uutta kivaa puutarhaan. Ymmärrän hyvin innostuksen! Kevät on paras!!

    VastaaPoista