Powered By Blogger

lauantai 17. heinäkuuta 2021

Heinäkuuta

 

Kesä lipuu helteessä. Päivät menee lukiessa ja käsitöitä tehdessä. Viileämpinä päivinä jaksaa jotain, esim. pidemmän koiralenkin aamulla, katkoa kuivia omenapuun oksia ja vähän siivoilla.

Kylppäriremontin kanssa ollut kaikenlaista, remontti jonka piti kestää kaksi viikkoa, on nyt kestänyt neljä viikkoa. Kaikki ei ole mennyt putkeen, eikä loppu tuloskaan ole suunnitelman mukainen, mutta eiköhän parempi kuitenkin kuin vanha.  Ensi viikolla pitäisi valmistua, vain lasiseinä jää puuttumaan ja kolme laattaa täytyy uusia, mutta päästään pesemään pyykkiä!

Naava on villiintynyt täällä mökillä. Asuu pihalla, kuumimmat päivät makoilee saunan kuistin alla, jonne on kaivanut itselleen viileän kuopan. Olen toisinaan tehnyt pihalla jotain koulutusta, ja kyllähän ne tuossa omalla pihalla hyvin sujuu, metsässä onkin eri juttu, kun on kaikkien mahdollisten eläinten hajuja.


 Metsästää ampiaisia; lyö niitä tassulla ja koittaa näykkäistä niitä. Eilen illalla oksensi ruuan, ja koitti oksentamisen jälkeen parantaa oloaan syömällä ruohoa. Ei vielä aamullakaan suostunut syömään.

Syyskuuksi varasin hänelle seuraavan koulutuksen: rallitokon jatkokurssin. Outoa suunnitella syksyä...

Syksyn palikat ovat vielä sekaisin. En tieä onnistuuko nelipäiväinen työviikko syyskuusta alkaen.  Ristiriitaisia tunteita kaikenkaikkiaan syksystä. Nyt vaan vietetään kesää ja lomaa, asiat selviävät pala kerrallaan.


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti