Powered By Blogger

torstai 1. heinäkuuta 2021

Näin se eteneen, vai eteneekö?


 Kylppäriremppa ollut meneillään viikon. Purku sujui nopeasti, sitten homma pysähtyi. Loppuviikosta näen seuraavan kerran onko jotain tapahtunut.

Mutkia on ollut tässäkin remontissa. 

 Oven ja ikkunan tilauksessa ei oltu tehtaalla huomattu, että aikaistimme toimitusta. Asia hoitui ja tavarat tulivat viikon myöhässä.

 Firma joka hoiti allastason ja kaapin ei ollutkaan saanut itse allasta tehtaalta. Toimituspäivänä asia kerrottiin meille! Kyseistä allasta ei saa mistään.. Kaupoissa ei ole kuin muutamia altaita, suurin osa tilausmyyntinä. Ja toimitusaika 4-5 viikkoa. Keskisuuripaniikki iski, elokuun lopussa saataisiin allas?  Siinä meni yksi kesä aamupäivä soitellessa ja nettiä selaillen.  Apu löytyi Temalin tehtaalta, ja allas tulossa parissa päivässä.

Remppamies sanoi remontin kestävän kaksi viikkoa.  Nyt on vaan pikkku ongelma putkimiehen kanssa, sellainen 10 päivän ongelma... Ja hommat tarvitsee edetäkseen putkimiehen, sähkömies ja aputyttö ovat kyllä paikalla. 

Saa nähdä nyt miten homma etenee, vaikka eihän tässä mitään hätää eikä oikeastaan kiirettäkään. Muutama suunniteltu juttu vaan peruuntui. 

Ja hyvähän tääällä mökillä on olla paossa. Miehelläkin alkaa loma runsaan viikon päästä, sitten ei ole enää työmatkan ajamistakaan. 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti