Powered By Blogger

lauantai 3. heinäkuuta 2021

Kesäpäivän iloa

Eilen aamulla olin Aurajokirannassa Naavan kanssa aamupalalla. Olin viime kesänäkin, ja siinä vaan on jotain. Oli vielä hiljaista, lokit kirkui ja vierassataman veneissä ihmiset heräilivät ja muutama työmies oli aamukahvilla.  Kahvi ja croisantti katkaraputäytteellä. Naavalla vesi ja aamupapanat. Papanat ei maistuneet kun oli niin jännää... Selkeästi suhtautui eri tavalla kaupunkielämään kuin vuosi sitten. Nyt yritti ajatella ja käsittää asioita, olla perillä kaikesta ympärillä tapahtuvasta.


Förillä mentiin tukka tuulessa hulmuten. Rauhallisesti ja arkailematta, vaikka vähän kolisi.  Aamun jälkeen Naava meni Nalan luokse hoitoon, oli muuten väsynyt :)  Oli kotonakin illalla vielä tavallista väsyneempi.

Mä jatkoin matkaani ystävän kanssa. Oltiin lounaalla, mansikka-vuohenjuustosalaattia. 


 Hitsi kun mansikat maistuvat salaatissa hyviltä!

Lasilliset kuoharia, juhlistettiin toisen kaverin juhlapäivää etänä.  Tänä kesänä on tullut skoolattua jo aika monta kertaa, ja se on huippu kivaa.  Ja vielä skoolataan useamman kerran....5.7 seuraavan kerran, ollaan oltu 35 vuotta naimisissa. Tuo herättää tunteita: hitto kun ollaan vanhoja, ollaan me kestetty toisiamme jo kauan :)  ja onko häistä Paraisilla tosiaan jo yli 30 vuotta!!!


Kotona pelargoniat nauttivat kun en ole ollut kastelemassa ! 

Ja remontti on nyt kunnolla käynnissä. Hävettää istua ja nauttia lasillisia valkkaria ja syödä, kun näkee hikisiä työmiehiä kulkemassa edestakas jo yhdeksättä tuntia.... No, ehkä se kostautuu tavalaan siinä kohtaa kun meille ojennetaan lasku.......

Mutta hei, kesä jatkuu ja kyllä mä nautin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti