Powered By Blogger

perjantai 19. marraskuuta 2021

Kuvat


 Naavalla oli pentuna etutassussa ontuma-ongelma. Käytiin kuvissa ja mikälie cct kuvauksessa ja saatiinn leikkausaika. Molemmat etutassut leikattava tähystyksessä. Pitkä toipumisaika.

Onneksi kyselin asiasta muualtakin. Varisluussa oli murtuma, mutta ei irtopalasta. Peruutin leikkausajan.

Nyt hätähousuna en jaksanut, en kestönyt ;) enää odottaa viikkoa vaan vein Naavan virallisiin kuvauksiin samalle lääkärille, joka päästi meidät pahasta , sanoi ettei leikkausta tarvita.

Lonkka-kyyner-olka-ja selkäkuvat pyysin. Nykyään tehdään kennelliiton Omakoira palvelussa itse lähetteet, maksetaan, ja saadaan sitten jossain vaiheessa kennelliiton viralliset lausunnot asiasta. Tämä osa maksoi 98e.

Heti lääkäri huoneeseen astuessa lääkäri sanoi: jaaha, pihtiä näyttää olevan, se viittaa usein siihen ettei lonkat ole priimat. Se isku tulikin sitten heti. Lääkäri sanoi että Naava näyttää isommalta kuin 16kg ...mutta kyllä me hänet ihan oikein punnittiin, hänellä vaan on tuo turkki niin komea :) 

Sitten odotettiin 40 minuuttia odotustilassa. Keskusteltiin siitä, että kunhan saadaan vaan pysymään paino hallinnassa niin kyllä huonoilla lonkillakin pärjää ,ja murehditaan sitten lisää jos tulee kipuja. Aika apeissa tunnelmissa siinä oltiin. Minä palelin ja katselin yhä uudestaan mainoksia tv ruudulta. Siinä tuli aika ajoin : Ethän ulkoiluta vieraita eläimiä.  Mietiitiin siinä mitä se oikein tarkoittaa, saatiin ajatukset muualle, no , punkkien ulkoilutusta siinä tarkoitettiin, kai.

Vihdoin päästiin "tuomiolle". Lääkäri sanoi : "Kuvat näyttävät hyviltä. " Minä pyöritin ajatusta päässäni, ahaa tarkoittaa tuota ruudussa näkyvää selkäkuvaa, no hyvä että se edes on kunnossa. Nikamat oli kauniisti paikoillaan, ei viitteitä spondyloosista. Sitten lonkat.....Siis nekin hyvät, kuulinko oikein? A tai B lonkat, lääkäri laittaisi ne A lonkiksi!!!!! Vielä viimeinen, miten on, näkyykö varisluunmurtumasta jotain? Siis ei, eikö mitään?  Näkyykö nivelrikkoa? Ei sitäkään!  Lääkäri sanoi että on ilo kertoa hyviä uutisia. Hymyiltiin kaikki kuin Naantalin auringot.  

Meillä on siis rakenteeltaankin hieno koira. SIlmätarkastus tehdään jossain vaiheessa. Ehkä Naavasta joskus tulee isä, muttei vielä ainakaan muutamaan vuoteen. 

Olen onnellinen <3


(Ja tämä maksoi n. 419e)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti