Powered By Blogger

maanantai 1. marraskuuta 2021

Irtiotto


 Tällaisessa mökissä vietettiin viikonloppu. Saatiin pidennetty viikonloppu poissa arjesta.

Tehtiin koiralenkki kodalle, jossa kynttilä toivotti tervetulleeksi. Ensin ajattelin sen olevan joku automaattisesti syttyvä led kynttilä, mutta mökin isäntä oli käynyt sytyttämässä oikean kynttilän. Vaikutuksen teki myös kodassa oleva kaappi, jonka lukon takana oli lämmikejuomaa. Kiva idea, vaikka me ei tällä kertaa lämmikettä tarvittukaan.


Hömelön kanssa ihmeteltiin laiturille menoa. Hömelö ei pystynyt, laiturille päästäkseen olisi tarvinnut kastella jalat. Hömelö yritti, yhden tassun vielä voisi kastaa, mutta ei molempia. Minä taas sain hyvän syyn miksei voinut mennä uimaan, laituri näytti hyvin epämääräiseltä, oisko uponnut jos olisin sinne mennyt?

Sinällään ei ole väliä mökin sisustuksella, mutta silti kiinnittää huomiota miten vuokramökit sisustetaan, kerätään huonekaluja ja mattoja jostain, ei mietitä sen enmpää mikä sopii minkäkin kanssa. 


Viikonlopun aktiiviteetti oli metsästysjäljestys-koulutus. Hömelölle tehtiin verijälki, joka siis oli leikisti haavoittuneesta hirvestä, jota lähdettiin jäljestämään. Hömelön mielestä oli todella jännittävää ja mielenkiintoista. Jäljen päästä löytyi kaato, hirven jalka. Hömelö haisteli jalkaa, mutta nautti mieluummin pakasterasiasta maksalaatikkoa palkaksi.

Olipa mukava viikonloppu!2 kommenttia:

  1. Täkäläiset mökit ovat aika kivasti sisustettuja ja niissä on laadukkaat astiastot … ;)

    VastaaPoista
  2. JA sielläpäin olisi mukavaa seuraakin tarjolla :) Laitetaanpa harkintaan :)

    VastaaPoista