Powered By Blogger

tiistai 22. maaliskuuta 2022

Kevät!


 Tänään tarkeni istua terassilla ja lukea. Tuli jopa niin lämmin, että kaipasi juomaa ;)  Kyllä aurinko ja lämpö tekee hyvää mielelle.

Olen nyt viikon verran jokapäivä heittänyt vähintään yhden tavaran pois. Koitan karsia turhaa pois. En toki ole ihan roskikseen heittänyt, osa on kelvannut kierrätykseen. Yritän jatkaa tätä jonkin aikaa vielä. Kiertoon on lähtenyt mm. takki 10 vuoden takaa, oli alunperin liian iso, eikä vaan ole tullut käytettyä.

Talvitakit olivat tuulettumassa ja siirsin ne pois. Uutisissa sanottiin juuri, että kylmät ilmat palaavat...eiiiiii.

Kutosin jämälangoista raitasukat.  Mitähän keksisi seuraavaksi kutoa?  Nyt on tullut virkattua  pari pipoa ,muutama ampiaispesä ja näitä raitasukkia.

Muutama työpäivä ja sitten on viikko lomaa.

4 kommenttia:

 1. Kauniit sukat, pidän näistä väreistä <3

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä Helmin kanssa: Upeat värit sukissa!

  VastaaPoista
 3. Voi että. Tuota tavaroiden karsimista minäkin aina vaan suunnittelen ja puhun siitä, mutten ryhdy toimeen. Meillä on talo täynnä tavaraa ja olisi pakko alkaa tehdä tuota samaa luopumista. Kiitos kun muistutit ja näytit esimerkkiä. Ehkäpä ryhdistäydyn tässä nyt!

  Kauniit sukat! Ja vielä - jos huomaat kommenttini, onko tuo Rileyn sarja hyvä? En ole niitä lukenut, mutta moni niitä suosittaa. Mitä sinä pidit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä tykkään Rileyn kirjoista. Tosin niitä on niin monta, että jossain kohtaa voi kyllästyttää kun ovat kuitenkin jotenkin samalla kaavalla.
   Suon villi laulu oli paras kirja pitkään aikaan, oletko sen jo lukenut?

   Poista