Powered By Blogger

sunnuntai 27. maaliskuuta 2022

Pihka muutti meille!

  Huh mikä hakumatka!  Ensinnäkin aika pitkä, ajoaikaa ripsakasti yli 6 tuntia ja perjantaina vesisadetta ja lauantaina lunta ja myrskyä. 

Yövyttiin hotellissa ja nautittiin pitkästä aikaa ravintola ruuasta. En saanut pidettyä itseäni kurissa odoteltuamme jälkiruokaa 50 min, vaan kävelin hovimestarin luo ja sanoin napakasti asiasta. Jälkiruoka ilmestyikin lähes samantien pöytäämme ja saimme sen ilmaiseksi... Eihän meillä ollut kiirettä, mutta olimme jo istuskelleet syömässä yli tunnin ja pitkän ajomatkan jälkeen halusin jo päästä lepäämään, ja pois ihmispaljoudesta (seli-seli).

Nyt meidän lauma on koossa. Naava otti hämmästyneen hämmentyneenä Pihkan vastaan. Illan kuluessa löytyi jo yhteinen sävel, ja leikki. Naava antaa Pihkan ottaa lelun, luun tai mitä vaan, hän on niin kiltti <3.  Onneksi seuraavana aamuna jo ymmärsi että saa pitää myös itsellään luun, käänsi pyllynsä aina pentuun päin ja kyllähän pentu ymmärsi vihjeen.


Onneksi on viikko lomaa. Saadaan rauhassa tottua toisiimme. Kaksi vuotta sitten oli sama tilanne, Naava tuli meille, miten olen jo unohtanut kaiken, ja miten nopeasti aika menee. 

Asiasta toiseen. Jotenkin hävinnyt kirjoittamisen into ja ilo.  Tapahtumia ympärillä kyllä on ja siis aiheita, mutta joutuu liikaa miettimään mitä voi kirjoittaa. On loukkaantuvia ihmisiä, vaitiolovelvolliuutta yms. En voi kirjoittaa ihan suoraan mitä ajattelen ja tunnen.  Vaihtoehtona päiväkirjaan kirjoittaminenkaan ei oikein houkuttele. Kattellaan nyt miten edetään, kaikki tämähän on vapaaehtoista.

 


3 kommenttia:

 1. Kivaa, että Naava otti Pihkan noin hyvin vastaan! Meillähän Wiima esitti ekojen päivien aikana jääkautta pennulle ja hänelle piti tehdä oma turvasatama, jonne pentu ei päässyt. Mutta Naava on nuori ja hänestä on varmasti ihana saada seuraa.
  En malta odottaa, että pääsen tapaamaan uuden tulokkaan. Tsemppiä ja iloa (ja venyviä hermoja 🤗) tähän alkuun kun kaikki on vielä myllerrystä ja jatkoonkin myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Uroksille lienee helpompaa uusien tulokkaiden hyväksyminen. Meillä Naava arveli että talon tavat ovat nyt muuttuneet, ja kaikki saa pissata sisällä....nosti jalkaa ja kusaisi sohvan kulmaan.....Yllätyksiä varmaan tulee tässä matkan varrella muitakin :)

   Poista
 2. Upeaa, että olit jämäkkä jälkiruoan suhteen. Kiltit saavat odottaa ikuisuuden, nöyrät vielä kauemmin. Ja asiakkaalla on oikeutensa. Kohtelias palaute on heillekin vain hyvää materiaalia toiminnan kehittämiseen 👍.

  Ihana Naava, kun pystyi noin hienosti ottamaan tulokkaan vastaan 💖.

  VastaaPoista