Powered By Blogger

torstai 12. joulukuuta 2013

Ihan tavallinen flunssa

Kaikki alkoi kurkkukivulla.
Nieleminen sattui. Yöllä piti miettiä hetki kestääkö tuskan nielaista, vai tukehtuako mieluummin limaan.

Sitten alkoi vuotaa nenä.
Kaikki tietää mitä siitä seuraa. Nenänpielet aroiksi. Vaikka rasvasi, piti niistää ennen kuin ehti rasvan edes kunnolla levittää. Pakko oli kuitenkin niistää, ja nenän pielet tulivat yhä aremmiksi ja punaisemmiksi. Kun tarpeeksi niistää alkaa myös tulla verta nenästä.
Päätä ei voinut laittaa alaspäin ollenkaan, vihlaisua oli vältettävä keinolla millä hyvänsä. No, eipä punanenäisenä paljon asiaa ulos ollutkaan, joten ei tarvinnut kumarrella edes kenkiä laittaakseen.

Jossain vaiheessa alkoi yskä. Yskä aiheutti taas toisenlaisen kivun kurkkuun.Mitä enemmän yski, sitä enemmän sattui kurkkuun, ja päähän.
Luulin jo, että tässä kaikki kipumuodot, joita lääkärin mukaan, ihan tavallinen flunssa aiheuttaa, kunnes huomasin uuden kivun. Olen yskinyt kylkiluuni ja joitain lihaksia jossain vatsan seutuvilla helläksi, Jokuhan on joskus saanut kylkiluunsa poikkikin yskimisellä, sitä odotellessa siis...

En muistanutkaan miten moninaista ihan tavallisen flunssan sairastaminen on. Miten erilaisia kipuja ihmiskehosta löytyykään. Ja minulla on yskänlääkettä, limaa pilkkovia tabletteja, duactia, bafusinia, mustaviinimarjamehia, hunajaa, appelsiineja...
Tätä on nyt kestänyt tasan viikon. Tänään aloitin antibioottikuurin.

Olen täälläkin joskus kirjoittanut miten uskon siihen että paha saa aina palkkansa, tavalla tai toisella, ennemmin tai myöhemmin. Luulen että olen nyt kuitannut kaikki pahat tekoni. Uskon saavani jouluna lahjoja jo .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti