Powered By Blogger

maanantai 16. joulukuuta 2013

Persoonallisuustesti
Persoonallisuustesti, yksi monista.. http://netello.fi/viihde/persoonallisuustesti.php

Tein yllä olevan linkin persoonallisuustestin.
Tulos:

Olet rauhallinen, luova ja huomaavainen henkilö. Saatat usein vaikuttaa ujolta, varautuneelta tai viileältä. Sinulla on harvinainen kyky omistautua syvästi sekä ihmisille että asioille. Ihmistyyppisi ohjaa käyttäytymistään vahvoilla sisäisillä arvoilla, eikä niinkään logiikalla tai järkisyillä. Jos sinut pakotetaan toimimaan faktojen ja logiikan tasolla, sinusta syntyy vaikutelma toiselta planeetalta tulleesta olennosta. Sovellut ammatteihin, joissa voi ihmisten kanssa soveltaa empatiaa ja keskustelua. Kaltaisesi ihmiset ovat usein uskonnollisia, hengellisiä tai filosofisia, ja näkevätkin oman elämänsä matkana tai tehtävänä. Järkeilyyn taipuvaiset ihmiset saattavat pitää sinua mystikkona tai haihattelijana. Ihmistyyppisi elämää leimaa usein puolison, ”sielunkumppanin” etsintä. Etsit kaiken aikaa tasapainoa, koska kaipaat yhtä aikaa rauhaa ja yksityisyyttä, sekä kontaktia toisiin ihmisiin. Tästä syystä sinulla on taipumus vaipua alakuloisuuteen.


Pitää aika hyvin paikkansa.
Olen naimisissa järkeilyyn taipuvan miehen kanssa, ja todellakin välillä tuntuu että olen jossain haihattelijan mystikkomaassa, tai ainakin jompikumpi meistä on ;)
Minun on vaikeaa päättää asioita järjen perusteella, ainakin joskus. Työssä toivottavasti järki määrää. Mutta asiat jotka ovat lähinnä sydäntä, niitä koskevat päätökset tulevat sisältä. niitä ei edes tarvitse pahemmin pohtia, ne ovat heti selvää "kamaa".
Tuosta ujoudesta en niin tiedä, olen ollut ujo, mutta en varmaan enää.
Viimeiset kaksi lausetta ovat niin totta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti