Powered By Blogger

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Pitkä ja hipaton

Tammikuu  tuntui pitkältä ja kylmältä.
Bailatino tuntui entistä kivammalta, saunan lisäksi ainoita paikkoja joissa tulee lämmin, jopa hiki.
Jive on edelleen lempparitanssi. Cha-cha ei edelleenkään sovi mun rytmiin. Rumbaa toivoisin useammin tanssitunnin ohjelmistoon, siinä on sitä jotain.
Bailatinon jälkeinen torstai on aina vähän raihnainen. Selkä, kyljet, niskat ja jotkut oudot lihakset jossain kipeytyvät, ja aamusin keräilen itseäni tovin ennen kuin nousen sängystä.

Kuukaudenko vai kaksi olen viettänyt elämää ilman päänsärkyä. Nyt taisi loppua. Kahtena viimeisenä viikkona taas sama vanha tahti, torstaina-perjantaina päänsärkyä. Eikä enää edes n. 5e kpl maksavasta migreenilääkkeestä ole täyttä apua.
Pikkukoirasta kyllä oli apua. Myötätunto on lappalaisilla synnynnäinen lahja. Pikkukoirakin halusi suojata silmät valolta kun mulla särki pää.


Oletteko muuten huomanneet miten suomenlapinkoiria näkyy mediassa paljon? Tällä viikolla Pirkassa Väänäsen kaverina Kemijärvellä ja uudessa realitysarjassa Farmi näyttäisi myös olevan suomenlapinkoira. Kunpa vaan rodun suosio ei nousisi siihen tahtiin, että rodun terveys kärsisi.


Kirjoja on tullut luettua. Tällä viikolla luin Paritanssia kirjan. Kyrön Jänis ja kerjäläinen vuorossa seuraavaksi.Oli aikoja jolloin en pystynyt syventymään kirjoihin kuin lomilla.

Päivät soljuvat, eikä oikein sen kummempaa tapahdu. Vähän kuin olisi osa kehosta talviunilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti