Powered By Blogger

maanantai 16. helmikuuta 2015

Lomaa :)


Täällä mieli rauhoittuu ja lepää!
Täällä olo on niin iso ero arkeen. Arjessa on ääntä ja vilskettä. On autoja, ihmisiä, suuria kauppoja ja kiirettä. Täällä on hiljaista. Tänään olen nähnyt noin 10 ihmistä, jos ei oltaisi käyty kaupassa olisi luku jäänyt kahteen.

Ja nyt on jo pakko laittaa kuva siitä: Porinmatista, koska aina kehun sitä. Enkä turhaa!
Tänään ei tuntunut tulevan lämpöä makuhuoneeseen tarpeeksi ja niin mies laittoi kaksi pesällistä. Ja se pehmeä, hellivä lämpö tuli...ja mä nukuin niin makeat päiväunet.
On se kumma laite. Ihan erilainen lämpö kuin puuhellasta tai takasta. Vähän kuin etelän auringon lämpö.

Sain luettua Marttisen: Mitä ilman ei voi olla. Vähän tylsä kirja kun kolme ihmistä vuorollaan kertoi saman tapahtuman. Ja loppu oli huono. Onnelliset loput ovat parhaita, tai sellaiset joissa voi itse kuvitella eri versioita lopuksi. Pahin on tuollainen loppu, joka vaan tulee ja kaikki loppuu.


Pikkukoira on meidän kanssa viettämässä hiihtolomaa. Me saadaan tavallaan harjoitella lapsenlapsen hoitoa tutummassa koiramaisessa versiossa.

 Pikkukoiran mielestä parasta lomassa on koirakaverit. Saa kunnolla painia ja leikkiä koiranleikkiä. Ja kun yksi koira väsyy on toinen, ja jos sekin väsyy, on vielä naapurissa äitikoira, jonka kanssa voi leikkiä.
Metsässä on kuusien alustat suosikkeja. Kaipa niissä on jänikset, mäyrät ja ketut  yöpyneet ja jättäneet outoja hajujaan.

Sellaista tänne kuuluu. Kaikki hyvin, lomaakin vielä jäljellä monta päivää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti