Powered By Blogger

torstai 7. syyskuuta 2017

En ole avuton, en!

Tiistaina meille tuli uusi jääkaappi. Miehellä oli menoa ja minä jäin odottamaan tuojia, ja vanhan pois vienjiä. Tuoja-viejien oli määrä tulla 15.30, tulivat 16.30.
No ehdin harjata koirat ja leikata niiden kynnet.

Keittiön lattialle ne jättivät jääkaapin. Nykyään ei saa enää erillisillä ovilla jääkaappia ja jääviileäkaappia, nyt on vain yksi ovinen, korkea kaappi.

Otin muovit ja tyroksit pois ja katsoin kelloa. Mies tulisi vajaan puolen tunnin päästä. Yhdessä saisimme helposti kaapin alla olevan tyroksin ja muovin pois, mutta... jokin ihme ääni kuiskutti korvaani: "Et kai halua olla ihan avuton nainen, kai sä nyt tajuat jotain APUVÄLINEITÄ käyttää ja saat yksinkin kaapin vaikka paikoilleen asti!"
Enhän minä halua olla avuton! Matto rullalle kaapin alle, revi tyroksi, kallista kaappia, juokse toiselle puolelle, revi, kisko, revi...Onnistui!

Sitten vain kaappi paikoilleen ja töpseli seinään. Johto oli lyhyt, ja kun sain kaapin paikalleen, oli johto pudonnut kaapin taakse. En halunnut vieläkääm olla avuton. Kiskoin kaapin ulos, sidoin narun huom. apuväline, johdon päähän, teippasin narun kaapin päälle  ja työnsin kaapin paikoillee.
Tuolille seisomaan ja teippi irti johdosta ja narun avulla johto yläkaapin reiästä ja vihdoin seinään.
Jee! En ole avuton :)   :)

Uudessa jääkaapissa on tiukka ovi. Aamulla piti tarkkaan miettiä, mitä tarvitsee jääkaapista, että siis ottaa kerralla kaiken, koska ovea ei jaksa montaa kertaa kiskoa auki.

Tällainen päivitys tällä kertaa, jääkaapista...jotta silleen :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti