Powered By Blogger

maanantai 5. helmikuuta 2018

Lauantaina illallisilla

 Harvoin , ehken koskaan, ole kirjoittanut neljän tähden illallisesta toisesta näkökulmasta, eli siitä nautittavammasta puolesta, mennä valmiiseen pöytään nauttimaan.

Lauantaina oli meidän vuoro mennä kylään.
Aloitimme illan lasillisilla Freixenet Proseccoa. Hieno oli pullo, eiä juomakaan hassumpaa, kupliva on niin hyvää.
Alkuruikana oli sevillankinkkua cantaloupemelonin kanssa, oli siinä jotain vihreääkin päällä....Hyvältä maistui, melonit ovat aina hyviä :)
Pääruuaksi possun filettä pestolla kuorrutettuna, kermaperunoita ja jotain salaattia, etikalla höystettynä, kai. Hyvältä maistui ja sai uuden vinkin mihin voi pestoa laittaa.


Jälkiruuaksi ohuita ananassiivuja maustettuna fariinisokerilla ja rommilla, jäätelön kera.


Näiden lisäksi vielä hetkisen kuluttua itse tehdyt runebergit kahvin kera.
Sitten istuskeltiinkin loppuilta sohvalla vatsat täynnä, eikä enää tiedetty missä suunnassa tontilla mikäkin sijaitsee :) Kiivasta keskustelua ja paperiakin kului...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti