Powered By Blogger

torstai 8. helmikuuta 2018

Rauha, rauhallisempi

Päivät ovat pidentyneet. Aamuista en tätä huomaa, mutta iltapäivistä kyllä. Pääsen töistä kotiin ilman, että tarvii autosta laittaa pitkät päälle.
Ja tänään, kun pääsin aikaisin paistoi jopa aurinko.
Tehtiin koirien kanssa lenkki lähimetsässä, oli kaunista.


Mietin siellä metsäpolulla, että olenko rauhallisempi kuin aiemmin. Vastasin itselleni, että olen. Mietin, mistä johtuu  ja keksin kaksikin asiaa.
Nuorisolta saa aina uusia vinkkejä, ja tämänkin matkin pojalta: aamiaiseksi jugurttia, kourallinen pähkinöitä ja vähän juoksevaa hunajaa päälle. Pähkinäthän ovat terveellisiä, ja nimenomaan B-vitamiinia sisältäviä, eli suoraan hermoihin vaikuttavia. Sitäpaitsi maistuvat hyvältä varsinkin sen hunajan kanssa.


Toinen vaikuttava asia saattaa olla tämä uusi koti, ja erityisesti sitä ympäröivä metsä. Luonnon keskellä olohan tutkitusti rentouttaa.
Otin eilenkin ihan rauhallisesti saunomisen kommelluksenkin. Olimme vilvoittelemassa saunomisen keskellä kuistilla. Mies sanoi ettei kannata nyt laittaa ovea kiinni, kun menee lukkoon. Samantien otti tölkin käteensä, ja paiskasi oven kiinni.
Siinä sitten seisottiin nakuina lukitun oven takana. ONNEKSI meillä on vara-avain koodikaapissa, jonne ei ollut pitkä matka.


Pähkinät ja luonto: suosittelen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti