Powered By Blogger

lauantai 9. kesäkuuta 2018

Markiisi 3

Ei tullut markiisia.
Tarjouksia tuli tasan yhdeltä firmalta.
Meidän ikkuna on haastava ja jouduimme luopumaan sellaisista markiiseista, joita huhtikuussa suunnittelimme.
Meille tuli screeni. Eilen, torstaina.
Screenin hyviä puolia lienee mm. se ettei likastu niin kuin markiisi, screenistä näkyy maisema läpi ja se kestää tuulta.

Vuorovaikutuksessa oli suuria puutteita tämän firman ja minun välillä.
Ensikäynnillä liikkeessä ensimmäisiä kysymyksiä minulta oli: mikä on toimitusaika.
Minulle vastattiin että kolme viikkoa.
Kun ikkunaa tultiin mittaamaan, kysyin uudelleen toimitus aikataulusta, hätähousu kun olen.
Minulle vastattiin, että kolme viikkoa, voi tulla aikaisemminkin tehtaalta, mutta varmuuden vuoksi hän sanoo aina kolme viikkoa, ettei tule luvattua liikoja.

Kolme viikkoa kului ja soitin liikkeeseen. Meidän screenit olivat matkalla tehtaalta, ja on kovasti ruuhkaa, pitää ensin asentaa aiemmin tulleet, mutta luvattiin, että ehkä loppuviikolla, tai seuraavan viikon alussa.
Tuli seuraava viikko. Soitin taas. Ei kuulemma koskaan oltu luvattu kolmessa viikossa toimitettavan...Sitten liikkeen päässä pohdittiin mihin väliin saataisiin mahtumaan meidän screenin asennus.

Torstaina koitti  se suuri päivä, jolloin vihdoin saataisiin aurinkosuoja ikkunan eteen.
Korkeamman ikkunan screenin koteloon oli kuljetuksessa tullut pieni lommo.... Meiltä kysyttiin voiko sen asentaa, vai haluammeko uuden.. Ajattelin, että jos nyt haluan uuden kotelon, niin tulee talvi tai ainakin syksy, ennen kuin saadaan suojaa auringolta. Lupasivat hyvittää lommon sitten laskussa.

Asennus kesti kolmisen tuntia. Lopuksi annettiin kaukosäädin miehelle, ja kysytttiin voisiko hän itse kiinnittää sen seinään....Johdon pätkäkin jäi roikkumaan kiinnikkeiden puuttuessa, josko sekin voitaisiin sitten itse naputella kiinni...
Mies on kiltti ja näppärä, tämä kaikki sopi hänelle.
Minä jäin vähän ihmettelemään tämänkin markiisiliikkeen "palvelua".

Mielenkiinnolla odotan laskua, ja varsinkin hyvitystä.
Mutta pääasia on kuitenkin, että vihdoinkin meillä on screeni, jonka saa nappia painamalla ikkunan eteen, JEEE!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti