Powered By Blogger

torstai 13. joulukuuta 2018

Niin lähellä...

Pihasaunan piti olla valmis jouluksi.
Jossain vaiheessa toiveena oli, että edes saunatupa saattaa valmistua jouluksi
Joulukuussa mies ilmoitti, ettei saunatupakaan valmistu jouluksi.
Ja silloin meni "tunnelma" kokonaan pilalle!
En todellakaan osaa suhtautua asiaan kypsän aikuisen tavoin.
Sanoin etten halua koko saunaa enää!
Sanoin etten halua koko joulua enää!

Ärsyttää katsoa pihalla nököttävää saunaa. Näyttää mokoma ulkoapäin aivan valmiilta. On punamaali pinnassa ja kuistin kaidekin maalattu.


Tällä viikolla on tapahtunut paljon. Kamina saatiin paikoilleen kun palomuurin tasoitus onnistui ja antiikkilaasti peitti muurin valkoiseksi.
Seinätkin on paneloitu.
Kattopaneelit vain puuttuvat, ja jouluun on sentään yli viikko aikaa.Mielessäni jo laskin päiviä, miten äkkiä lattian maalaa, kuivuuko seinän vahaus miten nopeasti, ehtisikö Ikeaan hakemaan sohvasängyn, löytyisikö matto netistä, mistä lamput...
Ja suurin ongelma: ehtiikö sähkömies vielä ennen joulua....Noo....mies puhui järjen äänellä, listojen laittamiseen menee yllättävän paljon aikaa, hän haluaa tehdä ne hyvin. Ja kyllähän nuo edellä mainitutkin asiat vie aikaa.
Mutta liikuttavan lähelle päästiin.

Ja milloin itse sauna valmistuu?
Ehkä juhannukseksi, ehkä jouluksi 2019.2 kommenttia:

  1. Ollaan me naiset joskus niin kärsimättömiä... :D Tosin ymmärrän pettymyksen hyvin. Itsekin olisin saanut itkupotku-raivarit tuossa tilanteessa. Mutta; hyvä siitä tulee... Miten se meni, että "hiljaa hyvä tulee, ajatellen aivan kaunis". Ensi jouluna löylyihin siis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :)) JUu, en edes muista tuollaista " hiljaa hyvää tulee..." Ei kuulu mun ajatusmaailmaan, mutta olisi hyvinkin tarpeellinen ohje!

      Poista