Powered By Blogger

sunnuntai 1. marraskuuta 2020

Jumi

Kaksi viikkoa vaivannut niska-hartija kipu. Aiemminkin on niskat olleet jumissa silloin tällöin, mutta ei näin pahasti. Olen yleensä saanut erilaisilla venyttelyillä jumit auki, mutta nyt ei onnistu.

Netistä olen etsinyt uusia venytyksiä ja tehnyt monta kertaa päivässä uudet ja vanhat. Torstaina olin hierojalla, joka sanoi juuri niskassa olevan pahat jumit. Perjantaina hieronnan jälkeen selässä ja niskassa oli selkeä kipukohta, kosketusarkuuttakin. Hiukan kuitenkin tuntui helpottavan. Aloitin vielä burana-kuurin tulehduksen varalle. Ja saunomista.

Tänään niskassa tuntuu taas jatkuvaa kipu-särkyä. Hitto kun harmittaa. Vielä ajattelin koittaa käyttää huivia, josko kylmä viima tekee pahaa niskalle. Särky on siitäkin kurjaa, että tekee ärtyneeksi. 

Pyhäinpäivää vietettiin kynttilöitä sytyttelemällä ja käytiin hautausmaalla, mutta vasta sunnuntaina, vältettiin kokonaan ruuhkat. Onneksi täällä ei ole kukaan tullut oven taakse karkki vai kepponen-teemalla , en tykkää yhtään halloweenistä. 

Käytiin Kranssiaitassa (ihan oikea aitta) ostamassa oveen kranssi. Siellä oli monenlaisia kransseja ja kaikki erilaisia. Yksi kranssi kiinnitti heti huomion oven pielessä, mutta kierrellessä aitassa, joku ehti jo napata sen :(. Pitäisi aina tarttua heti siihen kiinni mikä silmää miellyttää. 


 Haettiin myös sypressejä pari kappaletta. Nyt on kiva tulla kotiin.


Tuohon kun vielä saisi jotkut pienet kivat valot tuikkimaan.

Syksy on mennyt nopeasti, Nyt on jo marraskuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti