Powered By Blogger

tiistai 22. joulukuuta 2020

Hyvää joulua!

 

Täällä sitä ollaan...ei lomalla...vaan....karanteenissa!   Melkein selvittiin, lomalle lähdettiin perjantaina, ja lauantaina tilanne muuttui karanteeniksi.

Kaksi kertaa on koronatestikin koettu. Ensimmäinen kerta oli helppo, rauhallinen sairaanhoitaja otti näytteen, ja hiukan vain kutitti nenässä ja aivastutti. Toinen kerta oli erilainen, hajamielinen sairaanhoitaja koversi nenää ihan kunnolla, silmistäni valui vesi ja nenä oli hellänä tunnin verran näytteen oton jälkeen. Ilouutinen, molemmat negatiivisia.  Karanteenin takia meinasi pää haljeta. Tekemiset oli suunniteltava eritavalla ja kaikki menot peruttava.  Kaikesta selvitään kai, mutta kyllä harmittaa. Haluan etätöihin!!!!  Ei kai kannattaisi edes ajatella, että tätä voi olla edessä vielä muutamia kertoja, rokotuksiin on vielä aikaa. Ja kun ei maskikaan suojaa, pitää olla lisäksi visiiri, enkä usko, että ne yhdessäkään suojaavat kun käsin pitää koskea lapsiin...


 

Jokatapauksessa joulu tulee. Ehkä rahaa säästyy kun en päässyt ostoksille enää tällä viikolla. Onneksi olen kaikki lahjat ostanut, joulukukatkin hankittu ja jopa paketoin kaikki kun pelkäsin, että saan taudin enkä kuumeisena jaksa sitäkään tehdä. Jännittävintä tässä on se, että en ole ikinä tehnyt rosollia enkä sienisalaattia, veikkaanpa että tulee ihan oikeasti äitiä ikävä vielä muutamaan kertaan kun noita kyseisiä juttuja valmistan.

Lumeton joulu on odotettavissa. Soihtuja ostin, ja niillä viitoitan saunalle menevän polun, niin enpä näe mustaa maata, näen vain liekit illan pimeydessä.  

Eipä tässä muuta kuin toivotan kaikille terveyttä ja tunnelmallista joulua ! 1 kommentti: