Powered By Blogger

torstai 31. joulukuuta 2020

Vuoden 2020 parhaat

Meidän Naava, joka muutti meille tammikuussa on ollut sellainen valon ja ilon tuoja. 

Personal trainer joka on onnistunut työssään,  pääsen 10 000 askeleeseen silloin tällöin, ja lähelle sitä useinkin.

 
 


Kerimäen viikonloppu. Järvenrantamökki, uimista ja ihan uusi kokemus olla lampaiden keskellä ja kaikki Naavan siskot ja veljet ympärillä.


 

Pojan perhe muutti Lietoon. Moni asia helpottui. Mm. isänpäivän vietto kun meiltä oli vesipumppu rikki ja mentiinkin heille viettämään isänpäivää.


 

Toteutunut unelma pitkästä kesälomasta. Oli ihan unelmaa aloittaa loma kesäkuun ensimmäisestä päivästä tietäen, että nyt sitä riittää aikaa tehdä vaikka mitä.


 

Aikainen kesäaamu kun lähdin ajamaan Naavan kanssa vanhempieni luokse. Ne yllättyneet ilmeet kun hipsittiin pihan kautta ja yllätettiin ensin isä pihalta ja sitten äiti sisältä. 

 

Pakohuone oli kiva. Tunnissa unohtui ihan koko muu maailma. Tykkään tällaisista uusista kokemuksista. 


Risteily Riikaan. Ihana kukkatori, josta jäi kaikki kukat ostamatta ;)  Sellainen koronamatka, jossa välteltiin ruuhkia ja oleiltiin paljon hytissä, mutta silti vaihtelua ja kivaa.

Paimennustestin läpäiseminen oli myös huippujuttu. Varsinkin kun sai yllättää kasvattajan lähettämällä todistuksen testin läpäisystä. Ja se miten hän ilahtui, ihan huippua.

Harjureitti ja Savojärven kierrokset, vierailu Rimmilässä, neljän tähden illalliset


 

Aloittaessani tätä kirjoitusta luulin että takana on kurja ja vaikea vuosi koronan takia. On ollut pelkoa sairastumisista ja monien juttujen peruuntumisia. Yllätyksekseni tässäkin vuodessa oli monta mieleenpainuvaa kivaa tapahtumaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti