Powered By Blogger

torstai 7. marraskuuta 2013

Pentuja, pentuja.....osa 22

 Lumotar tykkää ilmeisesti katsella maailmaa hiukan korkeammalta. Kiipeilee usein kiven, jakkaran tms. korokkeen päälle saadakseen maailmanmenosta kokonaisvaltaisemman kuvan.

Tänään käytiin eläinlääkärissä. Ensimmäinen automatka. Aikamoinen huuto. Ryhmähysteria.
Ihanaa oli taas käydä Kemiössä eläinlääkärissä. Eläinlääkäri itse avaa oven, tutkii jokaisen pennun, rauhassa. Kirjoittaa lausunnot, ottaa maksun, juttelee. Hän on asiallinen, taitava ja ystävälllinen. Pennut käyttäytyivät hienosti, heitä sai tutkia, käännellä ja kuunnella.
Paluumatka sujui hiljaisemmin. 


 Päällimmäisenä Lumotar, alimmaisena Onnetar tai Ilotar. Tilanne vaihtelee koko ajan, jokainen vuorollaan alimmaisena ja päällimmäisenä näissä leikeissä.

Tänään ulkoiltiin kaksi kertaa koko jengin voimalla. Aikamoista vauhtia pennut jo pääsevät juoksemaan. Lehtiä kuljetetaan suussa, mitä suuremman lehden löytää, sen hienompaa.

Tänään pennut saivat maistaa silakoita.Kanaa, jauhelihaa, uunihaukea, kurkkua, porkkanaa, piimää, raejuustoa, kermaviiliä, mozzarellajuustoa...on jo maisteltu. 


Onni Armas, olen suuri ja komea.

Minulla on vielä lomaa kaksi päivää ja viikonloppu päälle.
Aamuisin kun menen pentuja katsomaan, minua vastaan tulee ainakin viisi hännän heiluttajaa. Alkuviikosta tuli vain kaksi, Riemutar ja Kaunotar.
 Nautin joka hetkestä.


kirsaarinen(at)gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti