Powered By Blogger

perjantai 9. toukokuuta 2014

Laivaristeilyllä


Ei hassumpi sisustus Silja Serenaden hytissä. 
Ylellistä oli jääkaappi ja varsinkin sen sisältö; iso pullo kuohuviiniä, limpparitölkkejä, olutta ja vettä. Jääkaapin sisältö täydennettiin sillä aikaa kun olimme Tukholmassa.
Hytissä oli myös kulhollinen hedelmiä, karkkeja ja tuoreita kukkia!


Saimma myös käydä loungessa kahvilla. Siellä oli tarjolla kakkua, pullaa, hedelmiä, lihapasteijoita yms. Kaikki siellä kuului hytin hintaan.

Ylellistä oli aamiaiset erityisessä aamiaisravintolassa. Listalta valittiin lämminruoka.

Parmankinkkumunakas
Muita vaihtoehtoja olivat aamiaislautanen, smoothie, crepes, parsamunakas ja lämmin lohivoileipä.

Ylellistä ei ollut laivan ravintoloissa, muu kuin hinnat.  Pihviravintolassa annokseen ei oltu panostettu ollenkaan, Pihvi lötkötti bearnaisekastikealtaan pohjalla, vieressä ilkkuivat totiset tomaatinviipaleet. Pihvistä tuli joku jänteinen, omituinen pala, jonka jätin lautasen reunalle. Tarjoilija sanoi sen olevan herefordin makurasvaa...
Italialaisravintolassa grillattu liha oli uunissa valmistettu. Menussa lukeva määritelmä "grillattu" oli joku kummallinen juttu, jota tarjoilijakin ihmetteli, muttei vaivautunut sen enempää selvittämään asiaa.

Ihmetyttää myös , miksei sama tarjilija voi hoitaa alusta loppuun ruokailua? Yksi opastaa pöytään ja antaa ruokalistan. Seuraava tuo ruuan. Kolmas kysyy jälkiruuasta. Neljäs tuo jälkiruuan ja ehkä vielä viides tuo laskun.  Eipä siinä voi kovin henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua saada.

Mutta jokatapauksesssa, tämän Helsinki-Tukholma risteilyn johdosta nousen pronssitason asiakkaasta silver-tason asiakkaaksi........
( Mm. saan jäsenlehden kotiin ja saan omasta nettikanavasta tilata risteilyn, jee)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti