Powered By Blogger

sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Viikon high lightit

Mennyt viikko ei ollut kaikenkaikkiaan high light viikko, mutta löytyy siitäkin paljon ilon hetkiä.

Perjantaina keitin lapsille kaakaot, päälle kermavaahtoa ja sitten kuunneltiin Kaakao-laulu:" Voisitko tänään keittää mulle kaakaoo? Silittää päätä ja sanoo: \" hyvä oon!\" On ollut huono päivä, kaikki mennyt nurin päin. Voisitko keittää mulle kaakaoo? On tänään päivä sellainen, ett pitäis nalle kainaloon saada ja vähän ylimääräistä paijailua, huomenna jo paremmin elo sujuu varmaankin, mut tänään on päivä tälläinen. Nousi väärä jalka ensin sängystä ja muutenkin poutapäivä sateiseksi muuttui tietenkin, huomenna jo paremmin elo sujuu varmaankin, mut tänään on päivä tälläinen....


 Ei tarvitse olla suuri spektaakkeli , jotta syntyy iloa.

Imuroitu koti kun saapuu väsyneenä töistä, se ilahduttaa. Huomasin sen vasta rojahtaessani sohvalle, tutut koirankarvatupot yms. eivät hiipineetkään pitkin lattiaa.

Töistä palatessa keittiön pöydällä oli lakritsipussi odottamassa :) ja suklaapatukkakin.

Ystävää on kiva ilahduttaa. Perjantainen ystävän yllätys taisi onnistua ja hyvää mieltä tuli ystävälle patongin verran ja itsellekin ainakin saman verran. (Ystäväni meni tutulle kampaajalle. Vein sinne etukäteen täytetyn patongin, jonka kampaaja sitten tarjosi kahvin kera).

Perjantaina olin tanssimassa. Tanssiminen on niin mun juttu. Voisin tanssia aina, kai. Ja sain tanssia fuskua ja buggiakin.

En tiedä kuuluuko tämä viikon high lighteihin, mutta jotenkin huvittava juttu tämäkin. Laitoin viestin pojalle, että sopiiko,että tulen tiistaina siivoamaan. Lyhyt ytimekäs vastaus: Ei käy.
Jos joku tarjoutuisi mun kotiin siivoamaan, sanoisinkohan koskaan :ei käy?
Väärinkäsitysten välttämiseksi tämä siivoustarjous koski vain nuorempaa poikaani ;)

Sunnuntaina Osaava nainen messuilla Ystävän kanssa. Kaikkee kivaa naisille. Nyt pitäs sit päättää onko pilates, fustra, selätin vai joku muu Se juttu ;)
Ja mä ostin itselleni huivin.


Sunnuntaina poika, minsku ja pikku koira kävivät. Se on aina kivaa! Ja nyt vielä saatiin Irlannin tuliaisia. Tuliaisten osto ei muuten ole helppoa. Mutta niiden saaminen on kivaa, vähän kuin olisi itsekin ollut matkalla.

Tällainen viikko siis tällä kertaa. Luettuani tämän huomaan itsekin ettei ollenkaan huono viikko sittenkään :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti