Powered By Blogger

sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Missä olet sisustussuunnitelija?

Tarvitsen sisustussuunnittelijan!
Tiedän mitä haluan, mutta en osaa sovittaa niitä paikoilleen.
 
Ensinnäkin tarvitaan mökille kunnon vaatekaappi. Ollaan toki pärjätty 17 vuotta ilmankin, mutta aina sitä on kaivattu. Nykyään vaatteet ovat koreissa hyllyillä ja loput kasseissa sängyn vieressä ja alla. En vaan saa mahtumaan kaappia makuuhuoneeseen. Porinmatti vie tilaa. Pitäisikö siitä luopua?
Toisaalta sen tuoma lämpö on ihan erilaista kuin mikään muu lämpö, sellaista pehmeää, suloista.
Kulmahyllykö pois? Olen kiintynyt siihenkin, mutta ehkä pystyisin luopumaan. Siinä olevat kirjat voisi siirtää katon rajaan rakennettaviin hyllyihin, ehkä.

Keittiö, tai keittiökomero/käytävä vaatii kiireisesti parannusta. Jää-pakastinkaappi peittää osittain ikkunan. Haluaisin tiskata niin, että voin samalla katsoa ikkunasta kun linnut syö lyhteestä jyviä.
Haluan kaappeja, joista löydän helposti tavarat. Kaappeja, jotka olisivat hiiritiiviitä.
Nyt hellan vieressä oleva avokaappi on ihan tyhjänä. Siinä on ollut vesipumppu, ajalla jolloin vesi vielä juoksi sisään. Olisihan sekin ihanaa, jos se joskus vielä juoksisi taas sisään.
Keittiökäytävän toiselle puolelle voisi laittaa jotain hyllyjä tai tasoja.

Joku ulkopuolinen, ammattilainen näkisi tilan ihan uudella tavalla. Sitä kaipaan.

Olohuoneessa on puuhella ja takka. Toisesta voisi luopua.
Kuistin voisi lämpöeristää ja suurentaa. Silloin voisi ulkovaatteet jättää sinne. Olohuoneeseen voisi tehdä ikkunalliset pariovet päätyyn. Ovista pääsisi isolle terassille mökin taakse.
Tämä viimeinen kappale tässä on suunnittelua lottovoiton jälkeen. Ensimmäiset kaksi kappalette on ihan toteutettavissa. Paitsi että sisustussuunnittelijan palkkaamisen jälkeen, ei jäisi enää rahaa itse remonttiin.

Kaiken toisinaan valtaavan tyytymättömyyden jälkeen oli ihanaa kun poika sanoi, että täällä on tarpeeksi tilaa ja tämä on juuri se, mitä hän joululta odottaa.

Ai niin, ikkunat olisi kiva uusia. Saisi helpommin pestyäkin. Nyt kaikkia ikkunoita ei voi avata, kun ne on naulattu kiinni...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti