Powered By Blogger

tiistai 23. joulukuuta 2014

Se oli virhe ;)

Maanantaina ajettiin mökiltä Saloon ostoksille.
Halikon Prisman parkkipaikka oli täynnä autoja. Ostoskärryjä oli jäljellä kolme. Huh, oliko virhe tulla kaupungin jouluhässäkkään?
No ei oikeastaan. Kaikki mahduttiin hyvin ja kaikki tarpeellinen löytyi.
Halikon Prismassa oli savukirjolohifilee 10e/kg kalliimpaa kuin Turun Sanomien mainoksessa Turun Prisma ilmoitti, ei kivaa.
Ja sitten ajettiin suoraan takaisin mökille.
Lumisade alkoi.
Nyt alkaa näyttää joululta!

Mökillä elo on luksusta tänään.
Meille tehdään ruokaa!
Ja vielä kauppareissulla tuli viesti, että ellemme ole suunnitelleet mitään iltapalaa, niin sekin hoidettaisiin. Ja eihän meillä ollut mitään suunnitelmia.

Iltapimeässä olin koiralenkillä. Kolme koiraa ja otsalamppu. Kaikenlaisia ajatuksia pyöri päässä. Yksi ajatus oli, että mitä teen jos otsalampusta loppuu patteri keskellä metsää...
Äkkä näin edessäni tassun jälkiä. Mietin onko ne ketun jälkiä. Pienempiä kuin suden jälkiä. Mietin voisiko olla ilveksen jälkiä. Tosi tuoreita jälkiä kun pyrytti koko ajan, eikä jäljet olleet yhtään peittyneet. Ihmettelin miksei koirat reagoi jälkiin mitenkään. Pysähdyin laskemaan koirat. Veiti ja Nala tallella, mutta Joiku puuttui. Huutelin hetken, ja sieltähän Joiku tuli, oli edeltä jo mennyt.. Ei siis kettu eikä ilves vaan meidän Joiku!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti