Powered By Blogger

perjantai 3. huhtikuuta 2015

Pääsiöislomaa

Pääsiäisloma, tarpeeseen, ihanaa!!

Möksällä tietty.
Lomaan kuuluu tällä erää  koiria, ruokaa ja kirjoja.

Kevättä ja rakkautta rinnassa, ja kirjatkin sen mukaan.
En ole vielä aloittanut lukemista. Mietin mistä aloittaisin. Järkevästikö kirjaston kirjoista, joiden laina-aika sanelee jotain, vai aloitanko siitä mikä houkuttelee eniten...

Pitkänäperjantaina syödään savustettua lohta, uunissa valmistettuja perunoita, salaattia, juustokakkua,mämmiä ja tortilloja. Näyttääpä pitkältä listalta,jaksaako noita kaikkia?  Luulen, että hyvin jaksaa, ja valkoviiniä päälle :)

Aamupäivällä tein yhden työjutun valmiiksi. Ei toivottavasti vaivaa enää työasiat päässä. Kukapa keksisi jonkun työasia karkoitteen? Raid-työasiat? Ostaisin!
Pääsen huhtikuussa koulutukseen , joka on ihan muuta kuin mun varsinainen työ. Olen innoissani. Koulutus liittyy blogiin, ei tähän blogiin, kuvankäyttöihin, lakijuttuihin. Se työasioista, eikä yhtään enempää lomalla niitä.

Tästä jatketaan. Vielä on lomaa jäljellä...

2 kommenttia:

  1. Hyvää pääsiäistä :) Toisinaan on tosiaan hankala karkottaa työasiat mielestä lomaksi. Minulla menee usei se ensimmäinen lomapäivä, että ne pyörii mielessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin :) Aika hyvin on tällä kertaa onnistunut. Käväisee välillä mielessä, mutta saan karkoitettua pois samantien.

      Poista