Powered By Blogger

sunnuntai 2. kesäkuuta 2019

Työleiri?

Onko tänä työleiri vai lempeää kivaa puuhastelua?
Tunne vaihtelee... Vaihteluun vaikuttaa moni asia.


Saunarakennus tuli vihdoin kokonaan valmiiksi.
Saunottu on jo useampi kerta, mutta vihdoin pääsee kuistille istuskelemaan, vilvottelemaan. Tähän asti on istuskeltu portailla.

En tiedä olisiko vielä joku pieni pöytä kiva, vai tuleeko liian ahtaaksi? Ja tarvitaanko pikkukuistille mattoa? Ja saunatuvan seinälle se ikkunajuttu kuvineen...

Ihminen, siis minä olen tyhmä kun teen saman virheen uudestaan. Alan maalaamaan....Sehän ei onnistunut saunatuvassakaan...Mutta mun muisti on niin lyhyt...
Tällä kertaa päätin vihdoin (täällä alkaa kaikki näköjään olla VIHDOIN-töitä ) kunnostaa osittain ruostuneen ja maaleista räjähtäneen pyykinkuivatustelineen.
Hioin, laitoin pohjamaalin ja sittenhän se viimeistely maalaus alkoikin tökkiä. Maali ei peittänyt pohjamaalia. Jos laitoin enemmän maalia, se alkoi valua, koitin vähemmän niin maali jämähti yhteen kohtaan kunnolla, mutta jo toinen siveltimen veto ei peittänyt mitään. Kun yritin paikkailla valumia, maali oli jo osittain kuivunut ja tuli sellaista rosopintaa... Siis en vieläkään ymmärrä miten niin yksinkertainen homma kuin maalaaminen, voi olla niin hankalaa!
Yritän vielä korjata vauriot hiomalla vähän ja maalaamalla toiseen kertaan. Tämän lähempää otettua kuvaa ei voi julkaista somessa (jossa yleensä kaikki on niin kaunista ja ihanaa ;)   )


Työleirin ohjelmaan kuului vielä villiviinin istutus. Mieluisin homma!
Istutin sen männyn juurelle, niin että saunan kuistilta voin joskus ihailla männyn runkoa, joka on peittynyt täysin vihreillä lehdillä, puhumattakaan syksyn väriloistosta....

Vastaus kysymykseen: mukavaa puuhastelua silloin kun hommat menee kuin strömsössä. Työleiri fiilis silloin kun kyse on maalaamisesta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti