Powered By Blogger

lauantai 14. joulukuuta 2019

Hiipuuko?Voi voi kun ei ehdi...
Aina tämä vauhti vaan kiihtyy ennen joulua. Olisi vaikka mitä joulumarkkinoita ja joulukonsertteja ym. joihin olisi kiva mennä, mutta kun on menoja, eikä kahteen paikkaan kerkiä yhtäaikaa

Tälläkin viikolla olisi pitänyt kiitää suoraan työ-juhlasta kauneimmat joululaulut konserttiin. Ehtinyt kyllä olisi, mutta kyllä juhlat vei voimat. Työ-juhla onnistui kyllä,vaikka pelkäsin että tietokone, kaiuttimet tai videotykki tekevät mulle oharit. Varmuuden vuoksi otin kotoa oman tietokoneen, meillä on sen kanssa luottamuksellisempi suhde.

Viikonloppuna olisi markkinoita, mutta mies joutuu töihin ja minäkin menen nuorimmaisen kotiin siivoamaan.
Mutta lauantai illalla juhlitaan Tähkän seurassa! Mun ainoa pikkujoulu tänä vuonna.

Mun jouluinnostus meinasi tällä viikolla hiipua.
Koitan nyt käynnistää sitä uudelleen.
Tämä työ vaan..nyt ei olla askarreltu tonttuja ym. mutta on joulukirkko, joulukonsertti, joulujuhla, joulunäytelmä, joulukalenteri, joulupiparien leivonta jne. jne. ja mulla alkaa tulla korvistakin ulos kaikki jouluun liittyvä.
Koska liika on aina liikaa, mulle.

Nyt saan kuitenkin rauhoittua viikonlopun viettoon.
Kyllä se tästä.
Ja jeeeeee...tänään oli tilipäiväkin:)  (pieni tili, suuri ilo)

4 kommenttia:

 1. Samaistun hyvin tuohon korvista ulos tulemiseen. Edellisessä ammatissa kun keitettiin kuukausi riisipuuroa ja väännettiin joululounaita ja järjestettiin kaikenlaisia joulukinkereitä somistuksineen, ei kotona oikein enää napannut... Ja sama juttu jokaisen juhlapyhän kanssa, joulu nyt toki oli se "pahin". Mutta ymmärrän hyvin ähkyn.
  Mä ratkaisin asian niin, että ajattelin vähemmän olevan enemmän ja tehtiin vain ne, jotka oli perheelle ne ihan parhaat asiat joulusta. Toismi sekin :)
  Mukavaa, että sulla on tulossa hieno konsertti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on Sinulla sen puoleen ihan eri tilanne joulun suhteen. Nautitko nyt enemmän? Hieno konsetti edessä ja just nyt "tällaydyn" ja mietin onko mukava asu, onko sopiva...

   Poista
 2. Jospa joulu onkin sitä, että saat levätä ja rauhoittua ja kuunnella ihan rauhassa itseäsi, edetä omassa rytmissäsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä juuri. siinä on monta päivää aikaa levätä. Eikä meillä koskaan joulu ole mikään suoritusjuttu, rennosti mennään:)

   Poista