Powered By Blogger

keskiviikko 25. joulukuuta 2019

Joulu meni


Mun joulu meni vähän sumussa. Pennut pyöri mielessä päivin ja öin. Havahduin siihen,miten monta viikkoa vielä tätä odotusta kestää! Sydän meinaa pakahtua!
Lisäksi pitkästä ajomatkasta tai syyskauden stressin purkautumisesta johtuen, mun niskat meni jumiin. Venyttelin ja pyörittelin, mutta kyllä jumin aukeaminen taitaa nyt viedä useamman päivän.


Sain kaikki läheiset aatoksi meille, joten oli hyvä olla.
Joululahjojakin tuli. Saatiin lahjakortti pakohuoneeseen, jonne menosta olen jo vuosia haaveillut.
Pakettikortteihin kirjoittamani vihjeet herättivät hilpeyttä. Marraskuussa panostin paketointiin ja vihjeisiin, joulukuun alussa vielä paketointiin, mutta viimeiset lahjat oli jopa ilman paketointia!


Tämän kirjan sain kasvattajalta, ja sitä on nyt tullut luettua. En ole vielä puolessa välissäkään, mutta ensi vaikutelma kirjasta on vähän huono. Kirjassa kerrotaan kaikista vaaroista mitä pennun kanssa voi eteen  tulla. Tottakai on tosi tärkeää olla varovainen ja tietää esim. mitä suklaan tai ksylitoli syöminen koiralle vaikuttaa, mutta jos varoituksista tulee kirjan pääpointti, niin alkaa ahdistaa. Haluan uskoa kaikessa positiiviseen vahvistamiseen ja ilon kautta oppimiseen.
Toivottavasti kirjasta vielä löytyy tätäkin puolta.
Vaikuttunut olen siitä, miten paljon kasvattaja panostaa tähän pentueeseen, mm. antamalla tällaisen kirjan jokaiselle pennun ostajalle.

Onneksi on vielä lomaa jäljellä.
Nyt vasta paljastui miten poikki olinkaan.
Ehkä mennään mökille rauhoittumaan vähäksi aikaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti