Powered By Blogger

perjantai 10. huhtikuuta 2020

Pääsiäistä

Joko voi haaveilla, että tämä korona-aika loppuu?
Joko voi istuttaa orvokkeja jokapaikkaan?

Korona-aika ei kai ole vielä kunnolla edes alkanut, plääh.
Eniten......tässä työt. Haluan takaisin mun arjen, jossa on tutut lapset, normi kevät ilot ja retket.
Haluan odottaa kesälomaa, ja tietää koska se on. Ja haluan suunnitella mitä kaikkea voisi tehdä lomalla.
Ihailen ihmisiä, jotka pysyvät rauhallisina, joita ei tunnu mikään hetkauttavan ja jotka sopeutuvat kaikkeen. Eivät ole silti teko pirteitä, yltiö kiitollis-positiivisia,  vaan sellaisia ihana turvallisen seesteisiä.
En mäkään koe olevani mikään panikoiva säheltäja, olen kyllä mielestäni rauhallinen, mutta sisällä kuohuu, ja nyt kuohuu jo yli äyräiden. Hävettää, kun kaikki on kuitenkin tosi hyvin ja mulla on aihetta kiitollisuuteen niin monessa asiassa. Mutta toi työ.......
Olen nyt tehnyt jonkinlaisen päätöksen asian suhteen. Se ei ole päätös josta voisin olla ylpeä, mutta se on pelastusrengas johon pudottaudun, jos siltä tuntuu.

Onneksi nyt on lomaa neljä päivää. Mä niin nautin. Koitan kaikin voimin työntää kaikki töihin liittyvät asiat pois mielestä. Tämä on nyt sitä aikaa jota haluan elää.

Metsälenkkejä tehty. Yhtään sydäntä en metsästä ole löytänyt. Sain vinkin ystävältäni, samolla metsässä etsien sydämen muotoisia juttuja, se rauhoittaa. Ehkä kävelin liian nopeasti.
Kauneinta metsälenkillä oli kaikki ojat, ja niissä oleva vesi, ja ojien reunat.
Täällä mökkimetsissä on paljon enemmän vesiojia kuin kotona.


Tykkään myös taivasta vasten olevista puista. Niin selkeää.

 Ja mitäkö Naavalle kuuluu?
Naava kasvaa ja voi hyvin. Naavakaan ei tykkää mun työpäivistä. silloin ei ruokakaan maistu niin hyvin. Naavalla on itsevarmuus kasvanut. Laajentaa reviiriään, uskaltaa olla kauempana meistä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että luoksetulot sujuu, kunhan ei ole mitään mielenkiintoisempaa menossa. Tai jos luoksetuloon liittyy jotain mistä Naava ei tykkää, esim. joutuu remmiin, joutuu sisälle tai joutuu pesulle. Pesulle joutuminen on kaikista kamalinta. Kun jouduin pesemään tassut vesi-hiekka-multa-leikin jäkeen , Naava ei tullut seuraavana päivänä lainkaan vapaaehtoisesti sisälle.Tämä on suurin ongelma tällä hetkellä.Ja kyllä aion ensi viikolla istuttaa orvokkeja.
Saunatuvan portaille johonkin kivaan astiaan, niitä tummansinisä joissa valkoista keskellä, tai keltaista.

Ja tietenkin: ihanaa, leppoisaa, rauhallista pääsiäistä kaikille!

1 kommentti:

  1. Ihanaa pääsiäisen aikaa sinulle ja perheellesi!

    Kyllä tämä korona tästä ennemmin tai myöhemmin. Kun mistään ei ole varmuutta, kannattaa nauttia tästä päivästä ja suunnitella huomiselle jotain kivaa :-)

    VastaaPoista