Powered By Blogger

sunnuntai 3. toukokuuta 2020

Elämä on hyvää

Sain fb:ssa haasteen 10/10 kertoa päivittäin miksi elämä on hyvää, ja haastaa myös jokapäivä jonkun mukaan.
Kiva haaste. Ajattelin sen saman tehdä nyt heti tänne blogin puolelle. Ja haastan kaikki ketkä innostuvat tähän mukaan.

Nämä hyvät-asiat ovat satunnaisessa järjestyksessä, ei siis tärkeys järjestyksessä.

1/10:  Elämä on hyvää koska saa nauttia hyvästä ruuasta. Vapunpäiväksi tilattiin menu paikalliselta matkailutilalta. Alkuruuaksi toast skagen, meloni-vihersalaattia, perunasalaattia, broiler-pastasalaattia. Pääruuaksi kermaperunoita, chorizolla maustettuja lihapyöryköitä ja nyhtöpossua. Jälkiruoka piti keksiä itse, ei kuulunut menuuseen.
Oli tosi hyvää. Erityisesti katkarapumössä saaristolaisleivän päällä ja broilerpastasalaatti, nam.2/10 Elämä on hyvää kun saa pieniä unelmia toteutettua. Nuotiopaikka on se juttu. Lauantaina ostettiin nuotiopannu ja pannujauhatuskahvia. Onko se pieni ilo vai suuri onni?


3/10 Elämä on hyvää koska on olemassa kukkia. Nyt vielä maljakossa tulppaaneja, mutta kesää kohti pihassa juhannusruusut, pionit, orvokit....4/10 Elämä on hyvää koska meillä asuu Naava. Naava tuo niin paljon elämäniloa. Vie meitä lenkille ja on aina valmis kaveriksi mihin puuhaan tahansa.


5/5 Elämä on hyvää koska meillä on tekemistä. On istuttamista, rikkaruohoja, puuhommia, pyykin ripustamista ulos (yksi lempparipuuha) . Ja tärkeää on myös ettei tarvitse aina tehdä jotain. Voi myös istuskella: nuotiolla, terassilla, saunan kuistilla, keinussa.....


6/10 Elämä on hyvää koska kaikesta huolimatta on tulossa kesä. Jossain kohtaa saan kesäloman, jonain päivänä on lämmintäkin.7/10 Elämä on hyvää koska olen saanut lapset lähelleni. 
8/10 Elämä on hyvää koska meillä on koti, jossa viihdytään.
9/10 Elämä on hyvää koska voi aina kutoa ja nykyään joistakin tuotoksista tulee ihan käyttökelpoisiakin.

10/10 Elämä on hyvää koska on olemassa hyviä kirjoja, hyvää musiikkia ja kaikkea kaunista (maisemia, sisustusjuttuja, vaatteita yms)


 En halua vesittää tätä "hyvän elämän" juttua, mutta mietin miten olisi maanantaina helppo kirjoittaa työpäivän jälkeen (tai juuri ennen töihin lähtöä) "eniten vituttaa" 10 kohtaa :)
Sellaista tämä elämä on, välillä on niin ruusunpunaista ja jo samana päivänä voi tuntua kaikki mustan harmaalta. 
Tämä haaste nyt taisi liittyä tähän korona ajan juttuihin, jotta löytyisi elämästä hyvää, vaikka onkin vaikea aika.1 kommentti:

  1. Paljon kauniita asioita♡
    Kuulostaa hyvin samanlaiselta mun päivät; paljon ihanaa ja aina sitä kökköäkin vaan on.
    Mun tapani on koettaa illalla nostaa hyvät mieleen ja ainakin yrittää olla ruokkimatta niitä tyhmiä. Aika usein jopa onnistun :)
    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista