Powered By Blogger

maanantai 25. toukokuuta 2020

Viisi


Viisi työpäivää ja sitten alkaa KESÄLOMA!!!
Ja tänä kesänä toteutuu yksi haave; saan olla lomalla lähes koko kesän. Palaan töihin elokuun alussa tai puolivälissä.
Nyt kun on muutamana päivänä ollut lämmintä ja aurinkoista, alkaa tuntuakin kesältä.

Jotkut kysyvät mun kesälomasuunnitelmia. Mulla ei ole mitään suunnitelmia, tai on paljonkin pieniä, mutta pääasiassa elän sään ja tunteen mukaan, tässä hetkessä.


Sunnuntaina siivosin vähän parvella ja vintissä, ja kun nousin seisomaan, jokin kai niksahti. Ei tälläkään kertaa päässä, vaan selässä. Loppupäivä menikin selkää lepytellessä. Toivottavasti tokenee aamuksi Selkäkipu yleensä laantuu kunhan vaan pääsee kävelemään. Meninkin Naavan kanssa pienelle lenkille, ja jo ennen roskista meinasin luovuttaa kun sattui. Jatkoin kuitenkin ja kyllä se taas helpotti, loppumatkan pystyin kävelemään ihan normaalisti.

Tämä kannon päällä kököttäjä täytti sunnuntaina puoli vuotta. Tassukin taitaa olla jo kunnossa. Parina päivänä tehty vähän pidempiä lenkkejä ja saanut olla hetken pihalla vapaana. Vapaana ollessa on vaikea saada häntä takas sisälle. Ennenkin oli vaikeaa, ja nyt kun ei ole saanut olla pihalla pariin viikkoon , on vielä vaikeampaa. Kokeilin istuskella terassilla ja kun tuli lähelle sai namin, eikä tarvinnutkaan tulla sisälle. Ja toisena kertana sain tulemaan lähelle kun istuin portailla, ja siitä lähdettiinkin lenkille.  Jotenkin epätoivoista kun koira valitsee aina itselleen mieluisimman vaihtoehdon, niin mikä olisi mieluisampaa kuin vapaana juoksentelu pihalla? 

Tällaista tällä kertaa.
Viisi päivää, viisi aamua........


3 kommenttia: