Powered By Blogger

torstai 11. kesäkuuta 2020

Missä rauha




Aikamoinen meininki on päällä. Rauhoittumisesta ei tietoakaan!
Perennapenkkiä kaivettu päivittäin pieni pala. Nyt on luvattu helteitä, joten voi olla, että istutushommat jäävät syksyyn, jos vaan maltan....

Olin Savojärven kierroksella pojan kanssa. Jo siis toinen kerta tämän kevään/kesän aikana. Päivä oli vähän liian lämmin. Näkymät olivat ihan erilaiset kun viimeksi. Nyt suopursut ja suovillat kukkivat ja puissa oli lehdet. Ihmisiäkin oli liikkeellä paljon enemmän, johtuen myöhäisemmästä ajankohdasta. Ei noita nuorempia saa mihinkään ennen kello kymmentä.



Kävin yllätysvierailulla vanhempieni luona. Vähän jännitti, josko ajan turhaan 95 km. Jos ovatkin lähteneet vaikka Porin torille. Kotona olivat, ja yllätys onnistui. Isän ilme oli näkemisen arvoinen kun hän talon kulmalta näki Naavan tallustavan kohti terassia jossa söi aamiaista!

Jokapäivä ollut jotain ohjelmaa. Jotenkin tämä ihana kesä ja ilmat tekevät sen, että haluaa tehdä kaikkea.  Nyt on mahdollisuus mennä. Välillä tulee tunne, että juoksen kilpaa kesäpäivien kanssa. On niin paljon mitä haluaa tehdä, juuri nyt, kesällä.
Viikonloppuna mennään mökille. Jään sinne juhannuksen yli. Josko siellä saisin vauhtia hidastumaan.
Kirjoja, kutomista, metsäkävelyitä, ei muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti