Powered By Blogger

perjantai 12. kesäkuuta 2020

Mutta kun mä halusin!

Ei mitään järkeä. Ei todellakaan .
Ollaan huomenna lähdössä mökille ja olen siellä koko viikon. Täällä ei siis ole ketään kastelemassa mitään.
Ja mitä siis kannatti tehdä juuri tänään?
No tietenkin ostaa niitä taimia perennapenkkiin:)
Tiedän että on helle, tiedän että niitä kuuluu kastella päivittäin, että pääsevät juurtumaan tällä helteellä ja joo, tiedän senkin, että keväällä ja syksyllä on ne istutusajat.
Mutta kun mä halusin!

Tämä saattaa vahvistaa käsitystä siitä, että en ole mikään puutarhuri.
Ja menikö taimien osto suunnitelman mukaan? No, eipä mennyt.
Kysyinkö ohjeita puutarhasta? No, enpä kysynyt. Viherlassilassa ei ole asiakaspalvelua. Tai on siellä joku puutarhuri neuvomassa, vaan ei häntä saatu kiinni, eikä tavis myyjät tienneet edes minkä näköinen on syreeni. Sain siis samalla vaihdettua kolmesta valkoisesta syreenistä sen, joka ei sitten lähtenyt ollenkaan kasvamaan.
Mitäkö sitten ostin?

Reunukseksi tulee suunnitelmassa mainittuja Grönlanninhanhikkeja. Päätin yhtenäisyyden vuoksi laittaa vain niitä ainakin yläreunaan reunuskasveiksi.
Ja Syysleimun ostin, valkoisen ja Tarhavärimintun (sen lehtiä voi syödä) ja Tarhaajuruohon (tuoksuu ja kerää perhosia) ja Isotähtiputken (sen kukat ovat ehkä kauneimpia)  ja Vuokon .

Aika innosissani olen. Eikä tästä nyt katastrofi tule, jos taimista osa kuolee, ne olivat siinä viiden euron kieppeillä kappale, kaikki.
Ja tulen puolessa välissä viikkoa kastelemaan tänne. Positiivista on, etten ainakaan hukuta niitä liialla kastelulla:)))
Ja kyllä siellä puutarhassa oli kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti