Powered By Blogger

maanantai 22. helmikuuta 2021

Kylppäri

 Meillä tehdään heinäkuussa kylppäriremontti. Jos kaikki menee hyvin. Nyt ollaan löydetty remppamies ja ensi viikolla mennään suunnittelijan luokse suunnittelemaan.

Hirsiseinä mietityttää. Voisi jäädä ennalleenkin, mutta kun meillä kaikki on hirren väriä, niin vaihtelu virkistäisi. Lisäksi seinään jää kaikenmaailman reikiä pyyhekoukuista, kaapeista yms.  Nyt alan kallistua johonkin vaniljan ja valkoisen sävyyn ja mieluiten kuultavaa. 

Olen selannut nettiä ja etsinyt kuvia, vaan ei oikein löydy. Haluan ajantasalle kylppärin, en pelkkää valkoista ja haluaisin myös kylppärin sopivan edelleen osana meidän taloa.

Tämän kuvan löysin pinterestistä ja tässä on jotain kivaa. Altaan alle haluan laatikkoja ja saisi tulla lähemmäs lattiaa koko homma. Jotenkin tuo musta kiehtoo. Tuohon vielä musta reunainen pyöreä peili ja pyyhekoukut mustaksi ja pyyhekuivain/patteti mustana.

Lattialle kaislamatto pehmentämään. Jotain heiniä tai vihreää maljakkoon, tuoksukynttilä yms.

Tämä on mielenkiintoista, koska mun mielipiteet muuttuvat ja heiluvat eri vaihtoehtojen välillä. Mies meinaa hermostua, mutta mielestäni nyt on juuri oikea aika pohtia eri vaihtoehtoja ja vaihtaa mielipidettä. 

Ensi viikolla tulee toivottavasti lisää ideoita, jotka rakentavat lisää mielikuvaa oikeanlaisesta kylppäristä. 

Remonttimies jo laajensi sitä kertomalla lattiakaivon uudesta? mallista,

Pitää miettiä, oisko toi hyvä...

Wc-istuimesta olin sitä mieltä, ettei sellaista seinään kiinnitettyä, mutta muutin mieleni :)

Saa nähdä mitä tulee, ja miten muuttuu tässä matkan varrella...


2 kommenttia:

 1. Just nyt on se oikea aika kääntää ja vääntää asiaa joka suunnasta. Sillä sitä eteenpäin pääsee ja jossain kohtaa se varmuus tulee, kun asiat saavat hautua tarpeeksi kauan päässä. Kun kerran vielä on noin ruhtinaallisesti aikaa! Näin mäkin ajattelen.
  Mäkin tykkäisin hirsiseinästä kuultovaaleana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me naiset ymmärretään asiat heti :))) Tai ehkä ongelma on se, että miehet miettii hiljaa päässään, ja tuottaa tuloksen valmiina, me naiset taas höpötetään ja pohditaan ääneen enemmän, ja lopputulos tulee sitten kun on tullakseen.

   Poista